NIJE MOGLA DA DOĐE DO DAHA: Kristijan umalo ugušio Bojanu!
Foto: Printskrin

Golubovićeva igra mogla da se završi tragično

NIJE MOGLA DA DOĐE DO DAHA: Kristijan umalo ugušio Bojanu!

Stars -
Žestoki momak podigao Stamenovljevu i tom prilikom joj povredio kičmu, zbog čega je pevačica dobila astmatični napad
1 / 2 Foto: Printskrin

Kristijan Golubović izazvao je gušenje kod Bojane Stamenov kad ju je uzeo u svoje naručje.Kriminalac je želeo da se našali s pevačicom, pa ju je podigao s namerom da je zavrti, ali je ovoga puta mogao i da je uguši. Naime, Golubović je Stamenovljevu tako jako stegao da je ona osetila bol u kičmi koji je izazvao astmatični napad. Pevačica je prebledela i pala na kolena, a farmeri koji su se u tom trenutku nalazili pored nje ostali su zakopani u mestu od šoka.

Jedino je Gabrijela bila pribrana i odmah joj je dodala inhalator. Kad se malo smirila i došla do daha, Stamenovljeva je rekla Goluboviću da ne može s njom tako da se šali, da ima problema s kičmom i da je teška čak 136 kilograma.- Ne možeš tako, Kiki, boli me - rekla je pevačica kriminalcu.- Znaš koliko mi je krivo, Boko. Ispucao sam ti kičmu, hteo sam da te dignem i obrnem koji krug - pravdao se žestoki momak.

Drama... Farmeri Bojani dodaju inhalator
Drama... Farmeri Bojani dodaju inhalator

Pozvali smo Bojaninu sestru Tijanu, koja smatra da Kristijan nije imao lošu nameru kad se našalio s pevačicom.- Ona je pre nekoliko godina operisala žuč, a on to nije znao. Kada ju je podigao, baš ju je tu pritisnuo. Njoj su zbog toga osetljiva pluća i zato su morali da joj donesu pumpicu - kaže Tijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track