MUKE TANTALOVE: Mrkonjić u strahu da ne umre tokom seksa sa Anom!
Foto: Damir Dervi

Vremešni socijalista potražio pomoć kardiologa

MUKE TANTALOVE: Mrkonjić u strahu da ne umre tokom seksa sa Anom!

Stars -
Bivši ministar se požalio da nije opušten tokom vođenja ljubavi s Bekutom jer zna da sredstva koja uzima za potenciju mogu da ga ubiju

Milutin Mrkonjić (73) čini sve kako bi oplemenio svoj ljubavni život s pevačicom Anom Bekutom (56), pa redovno konzumira tablete za povećanje seksualne moći.Međutim, počasnog predsednika Socijalističke partije Srbije u poslednje vreme hvata panika jer je svestan da bi stimulansi mogli da budu kobni po njegovo srce. Vremešni socijalista redovno posećuje kardiologa, koji ga savetuje kako da održava svoju muškost a da, s druge strane, ne naruši zdravlje.Pravi muškarac- Mrka je pravi muškarac i čovek koji voli život, kafane, žene... Njemu je veoma bitno da nema disfunkciju erekcije i da ima snažan i stabilan libido. Zbog toga je spreman na mnoge stvari da bi njegova seksualna moć i potencija bile u savršenom stanju što duže vreme. Da bi ugodio svojoj lepšoj polovini Ani Bekuti, političar pribegava i određenim stimulansima. On jednostavno ne dopušta da mu bilo šta ubije muškost, iako je ušao u osmu deceniju - priča naš izvor blizak socijalisti i nastavlja:- Međutim, Mrka poslednjih godina ima problem sa srcem, pa se plaši da ga ono ne izda tokom seksualnog čina. Zato često odlazi na savetovanje kod svog kardiologa. U tome ga podržava njegova izabranica, s kojom zajedno posećuje stručnjaka. Zahvaljujući njemu njihov odnos je na zadovoljavajućem nivou - tvrdi naš izvor:On ističe da socijalista konzumira i prirodne afrodizijake u hrani.- Mrka veruje i u tradicionalnu medicinu, zato svakog dana jede koštunjavo voće: bundevino seme, lešnik, orahe, pistaće... On zna i za tajnu konjskog mesa, pa mu Ana često za ručak pravi šnicle u kombinaciji s belim i crnim lukom, što mu i te kako pomaže. Kako bi zadovoljio seksualni apetit, Mrka dnevno ispija litre i litre čaja od lekovitih biljaka koje umnogome utiču na muškost - završava naš izvor.Ne plaši se ničegaOvim povodom pozvali smo Mrku, kom nije bilo prijatno da priča na ovu temu, pa se izvukao na obaveze koje ima u parlamentu.- Gluposti, bre, to su gluposti. Što ja da se plašim? Evo me u Skupštini, radim važnije stvari, a posle ću da mislim o seksu - rekao je Mrka i brže-bolje spustio slušalicu.Njegova lepša polovina Bekuta nije odgovarala na naše pozive.

UROLOG Aleksandar MiloševićMRKA JE LUD, RIZIKUJE ŽIVOT ZBOG SEKSAPoznati seksolog i urolog Aleksandar Milošević smatra Milutina Mrkonjića herojem nacije jer se, kaže, ne odriče seksa iako rizikuje svoj život.- Seksualnost je nešto što može da se obavlja do kraja života. Pikaso je napravio dete sa 80 godina. Mrkonjić je lud ako koristi sredstva za potenciju a ima srčanih problema. Tako rizikuje život zbog seksualnog kontakta. On je pravi borac i Srbin i treba da bude idol srpskim političarima. Nije za džabe našao Bekutu jer on s njom proživljava novu mladost. Pošto politički nije više aktivan, to je neka vrsta frustracije, pa želi da se prikaže u seksualnoj sferi, zbog čega se javno pojavljuje s pevačicom - poručuje bivši direktor KBC Zvezdara Aleksandar Milošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track