NIKAD NIJE KASNO: Evo ko je prvi napustio novi muzički šou!
Foto: Printscreen

Pevački šou

NIKAD NIJE KASNO: Evo ko je prvi napustio novi muzički šou!

Stars -
Svi koji u mladosti nisu uspeli da ostvare svoj san i dobiju šansu da zapevaju pred širokim auditorijumom, sada imaju priliku za to

"Grand produkcija" je pokrenula novi pevački šou pod nazivom "Nikad nije kasno". Svi koji u mladosti nisu uspeli da ostvare svoj san i dobiju šansu da zapevaju pred širokim auditorijumom, sada će imati priliku za to. Svake nedelje takmičare će ocenjivati folk zvezda Vesna Zmijanac, kompozitor i tekstopisac Saša Milošević Mare, producent "Zvezda Granda" Žika Jakšić, kao i još jedan gostujući član žirija, koji će se menjati svake nedelje. U prvoj emisiji ta uloga je poverena pevaču Željku Bebeku. Voditelj emisije je Dragana Katić, koja je ugostila talentovane ljude starije od45 godina, koji žele da se proslave i afirmišu kao pevači.

Nakon što su glasali, žiri je doneo odluku da u sledeći krug idu: Marko, Milutin, Ljilja, Jasmina, Toma, Šefćet, Dragan

Iz takmičenja je ispala Mirjana Todorović.

Tok emisije:

23:41 Željko je Dragani doneo kovertu u kojoj piše ko će ispasti. "Glasanje nije bilo jednoglasno", naglasio je on.

23:38 Počinje baraž, žiri treba da odluči koji učesnik će večeras napustiti takmičenje

23:27 Mirjana Todorović je poslednja takmičarka koja se predstavila pesmom grupe Zana "Mladiću moj" - Mare je rekao kako je Mirjana njegova prijateljica, kao i da su imali priliku da sarađuju kada je ona učestvovala na "Beogradskom proleću". "Drago mi je da te vidim večeras ovde", rekao je on. "Meni si bila odlična", rekla je Vesna i dodala da Mirjana lepo izgleda.

23:18 Dragan Stojanović se predstavio pesmom "Moj bagreme" - "Ti ovo stvrano lepo pevaš", bila je kratka Vesna. "Posle tvoje izvedbe, ova pesma mi je postala draga" rekao je Bebek, a takmičar je dodao kako je u šou došao po nagovoru.

23:00 Toma Živković zvani Šerpa je otpevao pesmu pod nazivom "Kafu mi draga ispeci" - "Vrlo zahtevna pesma, vrhunksi otpevana", rekla je Vesna. Željka je pesma dodirnula i podsetila na Predraga Gojkovića.

22:31 Jasmina Šijački je otpevala pesmu "Un anjo di amor" - "Divno", bila je kratka Vesna. "Vesna je kraljica, ali mislim da si i ti mogla biti popularna", rekao je Bebak koji smatra da bi Jasmina trebala da napravi kompliaciju. Jasmina je inače imala priliku da peva sa Oliverom Dragojevićem, koji ju je davno zapazio na plaži u Dubrovniku, kada ju je čuo kako peva.

22:13 Šefćet Hamidović Ringo se predstavio pesmom "Jablani se povijaju" - "Ja sam impresioniran, bio sam uzbuđen dok sam slušao kako pevate", rekao je Mare. "Bravo", bila je jasna Vesna, a Željko je priznao da je uživao. "Čestitam na prekrasnoj izvedbi", dodao je Bebek.

22:06 Žiri je toliko bio oduševljen Markom da ga je zamolio da otpeva čuvenu pesmu "Sinoć sam pola kafane popio" sa Željkom Bebekom.

21:57 Marko Žigmanović se publici i žiriju otpevao pesmu "Pristao sam biću sve što hoće" - "Ova pesma je veliki zadatak, a ti si ga dobro obavio. Fascninirao si me. Budi moj gost na koncertu", rekao mu je Bebak što je takmičar prihvatio sa zadovoljstvom. Vesna je bila oduševljena izvođenjem interpretacije. Benek je zamolio takmičara da otkrije najlepše iskustvo sa njegovih nastupa. "Upoznao sam tako svou ženu", rekao je Marko.

21:46 Ljilja Dobrosavljević se predstavila pesmom "Da sam ptica i da imam krila" - "Bravo Ljiljo, svaka čast! Vratila si me u stare dane", rekla je Vesna i dodala kako nije lako pevati sevdah. Bebeku se takođe dopalo njeno pevanje. "Pevaš iz duše, voleo bih da si pre postala zvezda", dodao je on. Mare joj je čstitao na nastupu, koji je prema njegovom mišljenju bio izvanredan. Ljilja je istakla kako iza sebe ima tri albuma, ali je posle toga rešila da se posveti porodice, pa je tako zapustila pevanje.

21:28 Milutin Sretenović Sreta je prvi nastupio sa pesmom "Đelem, đelem"- Žiri je bio oduševljen njegovim izvođenjem. "Svaka čast brate", rekla je Vesna, a takmičar je rekao da će u sledećoj emisiji pevati Džo Kokera ako bude imao priliku. "Puno pevača peva ovu pesmu, ali ti si je sjajno izveo. Počasti nas sad nečim", zamolio ga je Bebak, a onda je Milutin zapevao još jednu pesmu i opet oduševio sve u studiju.

21:20 Dragana je najavila žiri koji čine Vesna Zmijanc, Saša Milošević, Žika Jakšić, kao i gostujući član Željko Bebek. "Radi se o večnim talnetima, lepo je učestvovati u ovakvom projektu", rekao je Žika koji ističe da nikada nije kasno da se bilo ko oproba u pevanju. Nakon što se svi predstave pesmam, žiri na kraju emisije odlučuje ko prolazi u sledeći krug.

21:01 Dragana Katić je otvorila emisiju i najavila novi šou. "Dobrodošli u naš najmlađi projekat sa najstarijim učesnicima", rekla je voditeljka. Ona veruje da će publiku dotaći priče takmičara koji su dugo čekali da se pojave na muzičkoj sceni. "Ovo je njihov debi", rekla je ona. Glavna nagrada pobednika takmičenja "Nikad nije kasno" je milion dinara, kao i pesma, dok će svi finalisti dobiti po jednu pesmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track