MEN'S HEALTH LIGA IZUZETNIH DŽENTLMENA: Svečana dodela nagrada istaknutim pojedincima
Foto: Kurir

MEN'S HEALTH LIGA IZUZETNIH DŽENTLMENA: Svečana dodela nagrada istaknutim pojedincima

Stars -
U ponedeljak 26. oktobra održana je prestižna manifestacija u organizaciji magazina Men's Health - Liga izuzetnih džentlmena, u okviru koje su dodeljene nagrade istaknutim pojedincima za dostignuća u 2015. godini
1 / 19 Foto: Kurir

Men's Health Liga izuzetnih džentlmena, glamurozni događaj koji je okupio VIP zvanice iz sveta biznisa, kulture, mode, sporta i umetnosti, među kojima su bili Slavimir Stojanović, Petar Strugar, Miloš Nadaždin, Duška Jovanić, Boško Jakovljević i mnogi drugi u prelepom ambijentu poznatog beogradskog restorana "Sakura".Nagradu za sportistu godine Lige izuzetnih džentlmena, koja je pod pokroviteljstvom kompanije "Renault Nissan Group", u ime mladih košarkaša primio je Rade Zagorac. Janku Tipsareviću dodeljena je nagrada za uzor godine pod pokroviteljstvom kompanije "Đak sport".

Nagrada za umetnika godine Lige izuzetnih džentlmena pripala je Slavimiru Stojanoviću, a nagrada za glumca godine pripala je glumcu Slavenu Došlu.Miloš Nadaždin dobio je priznanje za najboljeg fotografa godine, a Jovica Spajić dobitnik je nagrade za poduhvat godine pod pokroviteljstvom kompanije "Hemofarm".Vojislav Novaković je u ime kompanije "Fashion Company" dobitnik nagrade za razvoj u modi, dok je priznanje za životni stil pripalo Ivanu Stankoviću. Nagradu za biznis inspiraciju godine dobio je Nikola Čavić u ime kompanije "Nordeus", dok je, po mišljenju Men's Healtha, žena godine glumica Tamara Dragičević.

Restoran "Sakura" dodelio je dve nagrade za urbane samuraje dizajnerki Ines Janković i glumcu Petru Strugaru.Svečana ceremonija dodele nagrada laureatima propraćena je programom koji je vodio glumac Petar Benčina.Liga izuzetnih džentlmena organizovana je pod pokroviteljstvom kompanija "Renault Nissan Group", "Đak sport", "Apatinska pivara" i "Hemofarm".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track