I GOLUBOVIĆ SPONZORUŠA: Ova žena je opljačkala državu, pa Kristijanu dala pare!
Foto: Privatna Arhiva

Godinama finansira Golubovića

I GOLUBOVIĆ SPONZORUŠA: Ova žena je opljačkala državu, pa Kristijanu dala pare!

Stars -
Biljana Lukan, vlasnica otpada, koja je optužena za utaju 6.000.000 evra, kriminalcu plaća advokate i primila ga je u svoj stan

Kristijana Golubovića (46) finansira Biljana Lukan (48) i to novcem koji je ukrala od države utajom poreza, saznaje Kurir.U pitanju je 6.000.000 evra koje je kao vlasnica otpada sekundarnih sirovina, sa još sedam osumnjičenih osoba, proneverila tako što su davali lažne podatke o zakonito stečenim prihodima. Ova grupa je pribavljala i izdavala lažne račune i otpremnice o prometu sekundarnih sirovina i građevinskog materijala.Opsednuta Kristijanom

Crno na belo... Lukanova organizovala miting podrške Kristijanu
Crno na belo... Lukanova organizovala miting podrške Kristijanu

- Biljana ima četvoro dece, ali, otkako je upoznala Kristijana, sve čini da njemu bude lepo. Opsednuta je njime jer je u njega smrtno zaljubljena - kaže naš izvor upoznat s odnosom između Golubovića i Lukanove i nastavlja:- Upoznala ga je preko njegove majke jer su živele u istoj zgradi na Konjarniku. Zajedno su odlazile kod njega u zatvor. Plaćala mu je advokate, organizovala propali miting podrške na Trgu Nikole Pašića, na koji je došlo 30 ljudi, a našla mu se i kad je izašao na slobodu. Pošto nije imao za kiriju, primila ga je u svoj stan - priča naš sagovornik i dodaje:- Poludela je kad je on počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Ivanom. Kristijan je Biljani uništio četiri automobila jer nikad nije položio vožnju - dva „folksvagen pola“, „golf šesticu“ i „kedi“ kojim je prevozila bakar - završava naš izvor.

Poslastica... Biljana Kristijanu napravila tortu za rođendan
Poslastica... Biljana Kristijanu napravila tortu za rođendan

Pomoć na stovarištuPozvali smo Lukanovu, koja se prilično uznemirila kad smo je pitali o njenim osećanjima prema Goluboviću.- Čula sam priče da sam zaljubljena u njega. To nije tačno. Ja sam deo njegovog pravnog tima. Pomagala sam mu, ali ne novčano. Družila sam se s njegovom majkom, a njenog sina ne gledam kao nekog iz kriminalnog miljea. Taj čovek me nikad nije razočarao. On ne laže i uvek je u pravu. Namestili su mu zatvor, kao što su i mene nepravedno osumnjičili za utaju poreza - pravda se Lukanova i dodaje:- Nikad nije krao bakar za mene, već mi je fizički pomagao na stovarištu, oko dece, sređivao mi je kuću i sklonio grebatore koji su mi iznuđivali novac, a koje policija nije mogla da mi skine s grbače - kaže Lukanova.

UvredeI KURIRU PRETILA ZBOG KRISTIJANAEkipa Kurira doživela je neprijatnost od Biljane Lukan zbog Kristijana Golubovića. Naime, ona je ispred policijske stanice u Barajevu, gde su nedavno kriminalca s „Farme“ sproveli na saslušanje, najpre vređala novinarku našeg lista, a potom ju je krišom fotografisala, da bi to sutradan objavila na Kristijanovoj Fejsbuk stranici. Ona je u komentarima iznela niz uvreda na račun novinarke Kurira, a potom joj je slala i poruke u kojima je pretila krivičnom prijavom i nazivala je pogrdnim imenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track