ERI PRETI ZATVOR Barbi: Pokušao si da me siluješ! Ideš na sud!
Foto: Printscreen

Priprema tužbu

ERI PRETI ZATVOR Barbi: Pokušao si da me siluješ! Ideš na sud!

Stars -
Gadiš mi se, treba da se stidi deda od 70 godina što spopada mlade, vikala je Barbi

Marina Cvetković Barbi optužila je Eru Ojdanića da je u Parovima pokušao da je siluje. Njih dvoje su se zbližili, spavali su u istom krevetu, čak su i ukućani pričali da su njih dvoje bili intimni, ali je Barbi planula kada je čula šta se priča i optužila pevača za gnusan zločin.

"Ja sam zaspao i stavio sam ruku na njene grudi. Sve hoće da mi namesti ovaj Crnogorac. Prvo su mi pokrali kondome, i na kraju Era Premijera. Nisam se hvalio Ružici i ostalima. Nisam te ni pipunuo", branio se Era.

"Sad ću da svima da kažem. Imam zdravstvenih problema. Svuda si se hvalio kod Ružice, Mace... Kako te nije sramota. Možeš da mi budeš deda. Nisam htela da pravim probleme, poštovala sam ga i cenila. Nije mi bilo dobro. Popila sam tablete za spavanje, a on me je prvo veče hvatao za sise, kunem se oba sa deteta. Drmnula sam ga. Drugu noć sam opet popila i usnu sam osetila da je skinuo pantalone, kunem se. I on se halio da je nešto imao sa mnom. A hvala Jovani, Ružici što su mi otvorili oči. Gadiš mi se, treba da se stidi deda od 70 godina što spopada mlade. Pred zoru počeo je da se skida i da se mrda. Hteo si da me siluješ. Videćemo se na sudu", vikala je Barbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track