KRISTIJAN KONAČNO PRIZNAO: Moj polni organ je videlo 5 žena na Farmi!
Foto: Damir

Ispale im oči

KRISTIJAN KONAČNO PRIZNAO: Moj polni organ je videlo 5 žena na Farmi!

Stars -
Na imanju se poteglo pitanje oko veličine penisa žestokog momka, koji je rešio da svima objasni kolika je njegova muškost

Na imanju se potegla priča kako Kristijan Golubović ima mali penis. Naime, tu glasinu je pokrenula Jelena Milošević Balerina, koja je napustila imanje kada je slomila nos. Stanija je otrkila Goluboviću da mu se svi podsmevaju zbog njegovog malog penisa, te ga je nagovarala da pokaže svoju muškost kako bi im zatvorio usta. Ova priča je izazvala sukob između Stanije i Tamare, kada je klaberka počela da priča kako starleta laže i da nije lepo prenelA celu priču.

"Ti si rekla da je Balerinka rekla kako KristijaN ima smoki, ali si rekla da to ne kažem odmah. Ja sam to njemu rekla sutradan", rekla je starleta Tamari, a onda je ona priznala kako je to bila šala.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

"Mi smo se zezale i rekle kako će supervizor da odluči ko ima najveći penis na "Farmi". Mi smo to lupale jer nam je bilo dosadno. Mi nismo spominjale Kristijanovu muškost, to nas ne zanima. Ali ona jeste rekla da on ima smoki. Ona je rekla kako ju je terao da ide kući, eto citirala sam je", rekla je Tamara. Cela priča je iznervirala Kristijana koji je rekao da nema problem da pokaže svoj penis, kao i da mnogima neće biti dobro ako ga budu videle."Mog šarenka je videlo 5 žena na "Farmi". Bile su im malo šire zenice. Ne znam dal zbog veličine ili što je nabildovan i istetoviran. Ne do Bog da su mi videle polni organ pre ujeda kada sam imao 16 godina, tada bi im ispale oči", rekao je on i predložio da im veličinu svoje muškosti pokaže u kupatilu. Ostaje da vidimo da li će to i zaista učiniti.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja