TAMARINA SESTRA ALEKSANDRA: Ona će ostaviti Acu čim izađe napolje, čeka je Makarona!
Foto: Printscreen FB

Mlađa Đurićeva

TAMARINA SESTRA ALEKSANDRA: Ona će ostaviti Acu čim izađe napolje, čeka je Makarona!

Stars -
Mislim da Tamara Acu gotivi i vidim da joj prija Acino društvo, ali, ovo je rijaliti, rekla je Aleksandra

Tamarina sestra Aleksandra Đurić je u studiju.

"Tamara se ponaša kao i inače, kako se inače ponaša. Ona je dobar čovek i dobar prijatelj. Ako joj se neko suprotstavi, ona će uzvratiti", rekla je Tamarina sestra.

Ona nije želela previše da komentariše Tamarin i Kristijanov odnos, samo je rekla da je njena sestra verbalno jača od Golubovića, kao i da se on ne ponaša kao džentlmen.

"Tamara mu smeta jer ima svoj stav i svoja je. Ima neke svoje prijatelje koji joj odgovaraju. Ne beži ni od čega i neće da se povinuje nekome", smatra Đurićeva.

Sestra je rekla da je Vlada pravi prijatelj Tamari. "Tamara i Miloš su super drugari, a to veče ne bih komentarisala. NIkad sestru nisam videla tako", rekla je.

"Mislim da se ne trudi da ih zavede Tamara. Oni sami padnu na njen šarm, ponašanje, izgled. Ona nikoga ne može sad da natera da rade nešto što neće", objasnila je Aleksandra.

Tamarina sestra je rekla da ju je dečko dovvezao. "Podržava je u potpunosti. Ona je ušla da se igra, nije ušla da pobedi. Stoji iza svojih reči."

"Mislim da Tamara Acu gotivi i vidim da joj prija Acino društvo. Ne mogu da tvrdim šta je njoj u glavi, ali mislim da joj je super sa njim. Kad bude izašla, mislim da će je sačekati Dejan. Prati on sve, uvek", rkela je Aleksandra.

Smatra da se njeno ponašanje neće promeniti i dalje i da će se isto ponašati i dalje.

Aleksandra je rekla da će tužiti Kristijana zbog pretnji Tamari. "Tamaru ima ko da zaštiti. Tužba je spremna. Koliko god ona bila verbalno jaka, ali ona neće dati na sebe. Jako sam ponosna na nju", rekla je Aleksandra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track