GORDANA SUŠA: RTEM sutra na sednici o nasilju na Farmi!
Foto: Cile I Kadić

Članica Saveta RTEM

GORDANA SUŠA: RTEM sutra na sednici o nasilju na Farmi!

Stars -
Naravno da ćemo reagovati povodom nasilničkog ponašanja jednog od učesnika. Uopšte nema spora o tome da li ćemo reagovati

Regulatorno telo za elektronske medije (nekadašnja RRA) sutra će reagovati povodom poslednjih dešavanja na Farmi.

"Naravno da ćemo reagovati povodom nasilničkog ponašanja jednog od učesnika. Uopšte nema spora o tome da li ćemo reagovati. Sutra imamo sednicu, na kojoj će biti reči o tome. Mi, inače, vršimo monitoring 24 sata dnevno", rekla je za Kurir Gordana Suša, članica Saveta RTEM.

Naime, na Farmi se Kristijan Golubović ponaša kao da je pravi vlasnik imanja i svoj bes iskaljuje na kome hoće, a nijednom do sada nije kažnjen. Fizički je nasrnuo na Lepomira, prevrnuo je krevet na kojem je bila Tijana Đuričić, i tom prilikom je povredio Jelenu Krunić pa je reagovala Hitna pomoć, a među poslenjim ispadima je i pretnja smrću crnogorskom pevaču Alenu Mukoviću. "Pazi šta pričaš, kad pređemo granicu, ide mrtva straža, beng-beng, automatik", upozorio je Kristijan Alena, koji se na smrt uplašio.

Foto Kurir
Foto Kurir

Podsetimo, Kristijan Golubović osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja moći će da do kraja rijalitija ostane na Farmi! To je odlučio Viši sud u Beogradu, koji mu je odložio služenje kazne do 5. januara. Skandaloznu odluku sud nije obrazložio već je samo kratko naveo da je Kristijan do tada slobodan čovek.

(B. K/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track