SKUPILI SE PREVARANTI NA FARMI: Vlada Stanojević izbacio golu ljubavnicu iz stana kad je banula Ana
Foto: Damir Derviša

Stanojević varao Žujovićevu s novom učesnicom „Parova“

SKUPILI SE PREVARANTI NA FARMI: Vlada Stanojević izbacio golu ljubavnicu iz stana kad je banula Ana

Stars -
Učesnik „Farme“ viđao se s folkerkom Gagom M. u svom stanu na Vračaru, a žena ih umalo nije uhvatila na gomili

Vladimir Stanojević je kao opravdanje svog nasilničkog ponašanja prema verenici Ana Mariji Žujović često navodio njeno neverstvo, naglašavajući da je on u toj vezi bio svetac, ali je, kako Stars saznaje, voditelj Pinka varao fitnes prvakinju, i to s novom učesnicom rijalitija „Parovi“, pevačicom Gagom M.Stanojević se tajno viđao s folkerkom skoro sve vreme fiktivnog braka s Ana Marijom, a upoznali su se u jednom beogradskom klubu i odmah razmenili brojeve telefona. Dragani nije smetala njegova veza, štaviše njoj je to i odgovaralo jer nije želela da ima dečka. Kako tvrdi naš sagovornik, ljubavnici su najviše vremena provodili u Stanojevićevom stanu, kad god Ana Marija nije bila u Beogradu, budući da su i nakon venčanja u Las Vegasu nastavili da žive odvojeno. Međutim, jednom prilikom ih zamalo nije uhvatila na gomili jer se ranije vratila s puta.

- Vlada nije očekivao da će Ana Marija pravo s aerodroma doći kod njega, pa je pozvao Gagu da provedu popodne zajedno. Golupčići su bili u krevetu kad se oglasio interfon. Kad je Stanojević video lice svoje verenice na ekranu, odsekle su mu se noge! Uspaničeno je ušao u sobu i rekao Gagi da mora odmah da zapali iz stana. Ona je samo pokupila svoje stvari, izletela napolje i sakrila se dok Ana Marija nije ušla u stan. Bukvalno se oblačila na stepenicama. Nakon toga su bili oprezniji, ali su proredili viđanja i s vremenom su prestali da se sastaju - završava naš izvor.

Boli je uvoANA MARIJA: BAŠ ME BRIGA ZA DOTIČNOG!Prvakinja fitnesa Ana Marija Žujović nije se mnogo iznenadila kad smo joj rekli da ju je Stanojević varao i da je malo falilo da ga uhvati na delu s ljubavnicom. Međutim, čvrsto je odlučila da se ne vraća na bolnu temu i ne želi da komentariše bivšeg.- Zaista ne znam ništa tome. Molim vas da me ne pitate ništa u vezi s dotičnim! - ogorčeno je poručila fitnes instruktorka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track