MINA KOSTIĆ: U vezi sam sa Apolonom, ali stvarno
Foto: Damir Dragišević

Nova ljubav

MINA KOSTIĆ: U vezi sam sa Apolonom, ali stvarno

Stars -
Pevačica se pojavila u Jagodini sa nepoznatim čovekom kog je predstavila kao svog momka, ali o detaljima njihovog odnosa nije želela da priča, zbog čega su mnogi posumnjali da je njihova veza ugovorena

Pevačica Mina Kostić je po dolasku na snimanje zamolila organizatore da je smeste za sto gde nisu njene kolege, a medijima nije htela da odgovori na pitanja u vezi sa novim izabranikom.Pokušali smo da saznamo nešto o pevačicinom novom dečku, ali je ona bila škrta na rečima.

"Zove se Apolon. U vezi smo dovljno, zaljubljena sam i srećna. Ne želim da pričam o njemu mnogo. Dovoljno sam vam rekla", izjavila je Mina, a na pitanje da li ga je upoznala sa kolegama, rekla je: "Predstavila sam ga. Toliko."

Iako su golupčići razmenjivali nežnosti pred svima, mnogi su komentarisali da Kostićeva sebi pravi marketing."Ako ga već predstavljaš javno i dolaziš sa njim na javne događaje, valjda ćeš reći ko je čovek, koliko ste zajedno, gde ste se upoznali. Verovatno su oni u onoj ugovorenoj vezi", pričao je jedan od gostiju.Podsećanja radi, momak koji je gostovao u emisiji „Trenutak istine“ Srđan Nikčević otkrio je da mu je Mina Kostić jednom izašla u susret i da je on zauzvrat odlučio da joj pomogne tako što će glumiti vezu sa njom, piše Alo."Meni je Mina pomogla u jednom trenutku, a zauzvrat sam joj izašao u susret i pristao sam da se slikam za paparaco kao par. Ona i ja nismo bili ni u kakvoj vezi, već je to bila usluga za uslugu", rekao je tada navodni dečko poznate pevačice.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track