Najnovije vesti

IVAN GAVRILOVIĆ ZA KURIR: Tamara mi se baš sviđa
Foto: Dragan Kadić

Iskreno o farmerima

IVAN GAVRILOVIĆ ZA KURIR: Tamara mi se baš sviđa

Stars
Pevač koji je poslednji napustio imanje kaže da Miljković sanja da snimi pornić, a da se Tamara Đurić ne kupa redovno. Denser ističe da je zadovoljan vremenom koje je proveo na imanju u Lisoviću. Kad su mu se slegli utisci, otkrio je i neke tajne farmera.


Ko ti se najviše dopao na imanju?
- Tamara mi se baš sviđa. Ostali je prozivaju da se ne kupa redovno, ali meni to ne smeta. Mogla bi malo češće, ali nema veze. Ona je meni super. Radmila Misić je najbolja i najkulturnija na Farmi. I Radašin je kralj. On pije po ceo dan, gleda žene i sanja da snimi pornić. Masturbira gde god stigne.

Nisi spomenuo Kristijana, koji ti je školski drug.
- Kristijan mnogo priča, stalno upućuje pretnju „Ubiću te kad budeš izašla odavde.“ On to kaže, pa se posle pokaje. Zna da manipuliše ljudima, ima iskustvo iz zatvora, a to radi i na Farmi. To nije u redu. Kod njega mi se ne dopada što stalno priča o ljudima koji nisu tu. Proziva da je jači od svih, a nema veze s mozgom. Knele mu je bolna tema. Ko god da pomene njegovo ime, nastane haos.

Da li su se zaista Balerina, Stanija i Medenica zaljubile u njega?
- Stanija igra igru, a Jasmina je zaljubljena u Kristijana. Ona je frik. Misli da ima 20 godina i samo gleda u njega. Jasmina se izgubila, ona se bavi nekim mračnim stvarima. Vraćao sam se iz WC i video je kako se rukom udara po butini i viče. To su neki indijanski običaji. I Balerina je odlepila za Kristijanom.

Da li se on zaljubio?
- Jeste u Balerinu. Ona nije normalna, dvostruka je ličnost. Neka joj je bog u pomoći.

(Lj. S.)

Teško mu bez seksa... Radašin Miljković
Teško mu bez seksa... Radašin Miljković

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...