NIKAD NIJE KASNO: Ovih 6 takmičara dobija drugu šansu
Foto: Pr

Pevački šou

NIKAD NIJE KASNO: Ovih 6 takmičara dobija drugu šansu

Stars -
Novi pevački šou "Grand produkcije" pod nazivom "Nikad nije kasno" je i u trećoj emisiji pokazao talentovane ljude koji u mladosti nisu uspeli da ostvare svoj san i dobiju šansu da zapevaju pred širokim auditorijumom

Svake nedelje takmičare ocenjuje folk zvezda kompozitor i tekstopisac Saša Milošević Mare, producent "Zvezda Granda" Žika Jakšić, kao i još jedan gostujući član žirija, koji će se menjati svake nedelje. Večeras Vesnu Zmijanac menja Lepa Brena, čije su suze obeležile prošlu emisiju.

Naime, takmičar Dragi Domić je oduševio pevačicu koja nije mogla da sakrije emocije. Voditelj emisije je Dragana Katić, koja će ugostiti talentovane ljude starije od 45 godina, koji žele da se proslave i afirmišu kao pevači.

Tok emisije:

23.07 Dalje idu ovi kandidati: Nikola Marković Giba, Teufik Tufo Veletanlić, Julija Marotova, Boban Janošević, Snežana Milković i Mladen Mladenov Beka.

22.40 Ljiljana Mladenović - Lila ima 60 godina i dolazi iz Kruševca. Ona je baka 12. unučadi. "Naći ćemo deku, jer nikad nije kasno", rekla je Brena.

"Nije bilo nekih velikih propusta, sve je bilo u redu. Ovo je idealno za rođendane i svadbe. Ovde se sve čuje", rekao je Kornelije Kovač.

"Dobićeš mnogo ponuda. Ne samo za pevanje, nego i za brak", rekao joj je Žika.

22.28 Nikola Marković - Giba i dolazi iz Šapca, ima 66 godina.

Kandidat je napravio pesmu "Azra" pa je dao Vajti... "Dajte mi vina", pa je dao Balaševiću. "Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno", rekla mu je Brena.

Sve pesme koje su bile njemu namenjene su postali hitovi.

"Očekujem mnogo od ovog takmičenja. Mnogo mi je važno što sam ovde", rekao je Giba.

22.15 Snežana Milković iz Nove Pazove ima 48 godina. Ispričala je da nikada nije završila ekonomski fakultet, kao i da se bavila folklorom.

"Fantastično šijete i fantastično krojite, a tako i pevate", rekla je Brena.

"Ova emisija je trebalo da postoji. Meni je to mnogo drago", rekla je takmičarka.

22:02 Boban Janošević se predstavio pesmom "Jonje, jonje"

"Nikad nije kasno da se otpeva super melodija", rekao je Boban.

Kornelije Bata Kovač pohvalio je kandidata i rekao da ga pesma podseća na Đelem Đelem, ali da mu se Bobanovo izvođenje mnogo dopada.

Foto Printskrin

21:39 Treća takmičarka Julijana Marotov se predstavila pesmom " Woman in love" - Žiri je pohvalio takmičarkino pevanje i poželeo joj puno sreće.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:19 Drugi takmičar Teufik Tufo Veletanlić se predstavio pesmom "Lepotica i sirotan" - "Vratili ste me u detinjstvo, ta boja glasa", rekla je Lepa Brena. On je rekao da se na nagovor Ane Bekute prijavio za takmičenje.

"Ona mi je rekla da je ovo šansa da se pokažem. Ona je krivac", rekao je Tufo.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

On je članove žirija iznenadio jer im je u studio doneo baklave.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:05 Prvi takmičar Mladen Mladenov Beko se predstavio pesmom "Its now or never" - "Bravo, bravo. Ovo je divno, jedna takva romantika u glasu. Šarmerski pokreti i našoj publici sae svidelo", rekla je Brena. Korenlije je primetio da je Beko nekada pratio Tozovca i pohvalio je njegovo pevanje. Takmičar je priznao da je pevao na ulici i da se ne stidi toga.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:03 Dragana Katić je najavila emisiju i gostujućeg člana žirija Korenelija Kovača. On je istakao kako mu je drago što će imati priliku da ocenjuje takmičare.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track