(FOTO) SVE PRŠTI: Evo kako izgledaju deca poznatih kada se spreme za izlazak
Foto: Instagram

Bogati tinejdžeri

(FOTO) SVE PRŠTI: Evo kako izgledaju deca poznatih kada se spreme za izlazak

Stars -
Većina ih čak nema ni 18 godina, ali kada se spreme i krenu u noćni izlazak na njima sve puca.

Deca poznatih su uvek vrhunski obučeni, izlaze na vrlo luksuzna mesta, piju skupocena pića, što vole da pokažu i na društvenim mrežama.

Devojke su uvek sređene kao da su upravo sišle sa modne piste, uvek sređene frizure i sa tonom šminke.

Anastasija Ražnatović (17), ćerka pevačie Cece Ražnatović prati modne trendove ali se dosta ugleda i na majku. Kako je jednom izjavila, čak joj i "krade" stvari iz ormana.

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Sep 13, 2015 at 2:55pm PDT

Nekadašnja brineta sada je ofarbana u plavo i još atraktivnije izgleda.

Mirko Šijan (22), sin pevačice Goce Božinovske redovno posećuje noćne klubove, splavove, kafane... Isto tako redovno objavljuje i fotografije na kojima luduje sa društvom dok je sto pored njih pun raznog alkohola, a često se tu nađe i dosta devojaka.

A photo posted by @mirkosijan on Sep 20, 2015 at 5:08pm PDT

A photo posted by @mirkosijan on Nov 9, 2015 at 4:54pm PST

A photo posted by @mirkosijan on Oct 14, 2015 at 4:40pm PDT

Luna Đogani (19), ćerka Anabele Bukve i Gagija Đoganija ne samo da dosta liči na majku nego često zajedno i idu u klubove.Njen stil oblačenja je nešto opuštenije, više liči na denserku. To nas ne čudi jer su njeni roditelji jedni od vladara scene devedesetih godina.

A photo posted by @luna_djogani on Nov 1, 2015 at 5:11am PST

A photo posted by @luna_djogani on Oct 3, 2015 at 3:09pm PDT

A photo posted by @luna_djogani on Nov 9, 2015 at 2:26am PST

Veljko Ražnatović (19), rođeni brat Anastasije Ražnatović i ništa manje atraktivan od nje. Pokazao se kao pravi zavodnik, momak koji lako osvaja srca devojaka ali i kao pravi boem.

Veljko se vrlo atraktivno oblači, ali ako je sudeći po njegovim fotografijama na društvenim mrežama, najbolje se oseća kada mu je go do pojasa.

Mina Joksimović (20), ćerka Željka Joksimovića dosta je eksperimentisala sa svojim izgledom. Uvek je sređene frizure ali i komplet našminkana. Najviše voli da nosi tamnije senke a svetlije usne.

Helena Topalović (18), ćerka je Milana Topalovića poznatijeg kao Topalko. Od kada se predstavila javnosti postala je devojka za kojom lude mnogi muškarci. Međutim, njeno srce trenutno pripada pevaču Slobodanu Vasiću.

Helena najviše voli da nosi utegnute i kratke haljine koje dobro ocrtavaju njeno zgodno telo.

Sofija Šašić (16) je ćerka Željka Šašića i Sonje Šašić, sadašnje Vuksanović. Iako je jedna od mlađih, po njenom profilu na društvenim mrežama bi se reklo da je smirenija i da manje vremena provodi u izlascima. Izrasta u vrlo lepu devojku koja je dosta toga nasledila od svoje majke Sonje.

Viktor Živojinović (17), sin Lepe Brene često objavljuje fotografije iz noćnog provoda. Za svoj stajling obično bira crne i nešto opuštenije komade.

R. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja