TOMA PANTERS: Zorica Marković laže da je trudna! Kakvi blizanci, matora je za bebe
Foto: Dragana

Kolega optužio pevačicu da je izmislila trudnoću

TOMA PANTERS: Zorica Marković laže da je trudna! Kakvi blizanci, matora je za bebe

Stars -
Šef orkestra Blek panters tvrdi da folkerka sa 56 godina ne može da ostane u drugom stanju i da je tu priču smislila zbog marketinga

Verovatnoća da je Zorica Marković trudna, smatraju neki, jednaka je mogućnosti da će se baš ovog časa dogoditi smak sveta. S tim se slažu i pojedine njene kolege, koje su ubeđene da je sve izmislila zarad reklame.Vest da je pevačica ostala u drugom stanju u 56. godini i da čeka blizance iznenadila je mnoge, ali neki koji je dobro poznaju tvrde da je ta priča plod njene mašte. I dok pevačica jadikuje da se oseća loše zbog drugog stanja i da ima mučnine, pojedine kolege se smeju. Među njima je i Tomislav Jovanović, poznatiji kao Toma Panters, sa kojim je zaratila još u rijalitiju u kojem su zajedno učestvovali pre nekoliko godina. Njega je informacija da će Markovićeva postati majka zabavila.- Nema šanse da je Zorica trudna, ma kakvi blizanci. Laže. Samo hoće da bude u novinama, to je njen marketing. Kako može u tim godinama da bude u drugom stanju? Što se mene tiče, može da bude i u trećem stanju, uopšte me ne zanima kao ličnost - rekao je Jovanović.

S druge strane, njena ljuta suparnica iz rijalitija Jelena Golubović ostala je bez teksta kada je čula za pevačicinu trudnoću. Kontroverzna rediteljka takođe smatra da je Markovićeva izmislila da čeka bebe.- Zorica nije trudna. I tu priču je izmislila da bi dobila reklamu - kaže Jelena i ironično dodaje:- Ako se ispostavi da ja grešim, želim njoj i Velji Miranoviću Končiti sreće sa blizancima. Zorica će se snaći kao majka i ne verujem da će napraviti istu grešku kao sa sinom Dejanom, kog je ostavila. Ne znam samo kako će Končita objasniti ženi, sa kojom živi u vanbračnoj zajednici. Plašim se da ne pobaci uskoro zbog njegove žene - rekla je Golubovićeva.

Nervozna i besna trudnica Zorica se oglasila na društvenoj mreži FejsbukŠTA VAS BOLI ONA STVAR DA LI SAM TRUDNAZorica Marković napisala je status na Fejsbuku u kom vređa i psuje medije, ali i ljude koji komentarišu njenu izmišljenu trudnoću.- Čitam vaše komentare i smejem se koliko ste bedni i jadni, koliko nemate svoje živote, bedni crvi, već se bavite mojim životom. A šta bi tek bilo kad bi bilo, vi ste monstrumi i pušite ku.ac i vi i novinari. Ja sam ostvarena, bogata i luda. Jadna mi majka da živim od vas koji još niste izašli iz septičkih jama. Ipak, neka vas bog čuva, a ja ću i dalje da se borim i živim svoj život, a ne tuđi. Vreme je čudo, sve pokaže. Pisali su i gore, pa evo me razbijam sa svojim restoranima i ponosna na svoja dva sina, besprekorna, i sa onim što sam stekla u životu, a to da li sam trudna, mrtva, na aparatima, propala, ružna, matora, debela... Šta vas boli ku.ac, ološi, šta se sa mnom dešava, pogledajte se u ogledalo i oko sebe - napisala je pevačica na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track