SEVE USELJAVA KOD KOJIĆA: 250.000 € dobili na svadbi, 30.000 ide na renoviranje!
Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Pevačica će živeti u svekrovoj vili

SEVE USELJAVA KOD KOJIĆA: 250.000 € dobili na svadbi, 30.000 ide na renoviranje!

Stars -
Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima

Severina Vučković se već ponaša kao prava srpska snajka - pevačica je rešila da s mužem Igorom Kojićem živi u svekrovoj kući! Seve će 30.000 evra uložiti u renoviranje Kebine vile na Bežanijskoj kosi, saznaje Kurir.Novopečeni bračni par odlučio je da živi na relaciji Beograd-Zagreb. A dok su u našoj prestonici, pevačica je insistirala da budu pod istim krovom s Igorovim roditeljima Kebom i Oljom, ali svako u svom delu kuće. Kako otkriva naš izvor blizak mladencima, oni su još pre svadbe počeli da renoviraju Kebinu kuću.- Severina i Igor su pre venčanja počeli da preuređuju vilu. Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima. Kada su u Srbiji, živeće na Bežanijskoj kosi, dok će u Zagrebu boraviti u njenom stanu u centru grada - priča naš sagovornik.Mladenci su vodili računa o svim detaljima.- Angažovali su najbolje majstore, koji u Kebinoj vili već menjaju keramiku i lustere. Nameštaj su naručili iz Italije, a odabrali su i neke antikvitete. Oni će imati svoju sobu, kupatilo i poseban kutak rezervisan za Severininog sina Aleksandra. U to su uložili 30.000 evra, a s obzirom na to da su od gostiju na svadbi dobili 250.000 evra, verovatno će povećati budžet za renoviranje - završava naš izvor.

PravoslavnoPRVI PUT KOD KOJIĆA NA SLAVINovopečena srpska snajka Severina samo nekoliko dana nakon venčanja sa Igorom proslavila je i krsnu slavu porodice Kojić, Svetog Stefana Dečanskog. Prema rečima Dragana Kojića Kebe, slava je prošla u krugu najbližih prijatelja i novopečenih mladenaca, a veće slavlje izostalo je zbog nedavno održane svadbe, kojoj je prisustvovalo više od 600 zvanica.

Lojalna SEVE KOJIĆ I NA INSTAGRAMUSeverina se na Instagramu od juče predstavlja prezimenom Kojić, a najnoviji status posvetila je suprugu. Ona je, uz njegovu fotografiju s njihove svadbe, napisala reči iz pesme Ace Lukasa „Upali svetlo“, a Igor joj je odgovorio stihovima: „Tvoji otisci su tu na mome srcu kao na čaši, prava ljubav nikad ne promaši“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track