BAHATA SAVETNICA U VLADI: Dušica Jevđenović počupala i išamarala devojku u noćnom provodu

Poznata starleta ima kratak fitilj

BAHATA SAVETNICA U VLADI: Dušica Jevđenović počupala i išamarala devojku u noćnom provodu

Stars -

Dušica Jevđenović (24), savetnica u Vladi Srbije zbog koje se tresao državni vrh, ponovo je pokazala bahatost kada je u jednom beogradskom klubu pretukla devojku pa mahala diplomatskim pasošem.

Kako Kurir saznaje, ova starleta je nasrnula na javnosti nepoznatu devojku, koja ju je provocirala u jednom beogradskom klubu. Jevđenovićeva je devojku počupala i išamarala!

- Dušica je s drugaricama u klub došla pola sata posle ponoći i smestila se u centralni separe. Odmah do nje bile su devojke koje su već bile pripite. Kad su ugledale Jevđenovićevu, počele su da se smeju, a jedna od njih ju je provocirala i nazivala pogrdnim imenima. Tada je nastao haos - priča naš izvor koji se zadesio na licu mesta i nastavlja:

- Savetnica je otišla do separea, počupala devojku i nalupala joj šamare. Muzika je odmah prekinuta, a Dušičino obezbeđenje je iz kluba izbacilo devojku koja ju je provocirala. Kad su se strasti smirile, starleta je nastavila da lumpuje kao da se ništa nije dogodilo. Pozvali smo Dušicu, koja je potvrdila naša saznanja, ali nije želela da ulazi u detalje. - Imam važnija posla od toga da komentarišem nebitne osobe - poručila je Jevđenovićeva. Podsetimo, javnost je za nju saznala kad je u maju napala policajce, a da bi izbegla kaznu, pozvala se na diplomatski pasoš. (Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja