SIGAL NA POLIGRAFSKOM ISPITIVANJU: Glumac kod Ivanovića odgovarao na brojna pitanja!

Holivudskom glumcu Ivan čupao reči iz usta

SIGAL NA POLIGRAFSKOM ISPITIVANJU: Glumac kod Ivanovića odgovarao na brojna pitanja!

Stars -
Mrzelo ga da priča: U drugom delu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ glumčevi odgovori na pitanja voditelja imali su uglavnom do pet reči

Holivudski glumac Stiven Sigal, koji je u petak veče bio gost u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, na pitanja voditelja odgovarao je kratko i šturo, pa su gledaoci imali utisak kao da gledaju čoveka na u poslednje vreme tako popularnom poligrafskom ispitivanju.Zvezda akcionih filmova na početku emisije bio je nešto pričljiviji, kad se pričalo o njegovom humanitarnom radu i priznanju koje je dobio od fondacije „Braća Karić“, pa su gledaoci mogli da čuju da je posebno ponosan na to što se našao u društvu Putina i predsednika Avganistana kad je humanost u pitanju.U Putinovom društvu- Mislim da je za mene najvažnije to što ljudi koji stoje iza ove nagrade nisu umešani u politiku. Dragomir Karić je veoma etičan i moralan čovek, veoma ga zanima da čini dobra dela društvu, kao i u svetu. Zbog toga sam osećao da je ovo nešto vredno. Bio sam u društvu Vladimira Putina Velikog i predsednika Nazarbajeva, što mi je posebno imponovalo - pričao je Stiven.Međutim, u drugom delu emisije njegovi komentari i odgovori na Ivanovićeva pitanja bili su uglavnom „možda“, „jesam“, „nisam“ ili rečenice do pet reči. Kad je Ivanović prešao na temu njegovih početaka na filmu, Sigalu se bukvalno zavezao jezik, a Ivan je ovaj segment emisije nazvao „glupim pitanjima“. Pored toga što je Stiven otkrio da je slomio zglob Šonu Koneriju na snimanju filma „Džejms Bond“, on je istakao da mu je u Srbiji sjajno, ali je pitanje kako mu se dopada hrana u našoj zemlji nazvao smešnim.Neće da komentarišePozvali smo Ivanovića, ali nam je iz njegove PR službe poručeno da voditelj neće komentarisati Sigalovo gostovanje.

PričljiviRaspoložene zvezdeU emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ dosad su gostovala brojna poznata svetska imena. Međutim, niko od njih nije bio štur na rečima kao Stiven Sigal, naprotiv, svi su se trudili da daju maštovite odgovore. Kod poznatog voditelja bili su oskarovac Ričard Drajfus, Sting, Mariza, Dani Klajn, Džon Čalis i drugi.

Ovo je Ivan pitao SigalaOzbiljni ste, to znači da ste upoznali sve srpske medije pre mene?- Tako je.Vaša karijera na filmu počela je tako što ste trenirali druge glumce?- Možda.Kad ste snimali filmu o Džejmsu Bondu, slomili ste zglob Šonu Koneriju?- Tako kažu. Desilo se slučajno.Nećete me prebiti do kraja emisije?- Zavisi šta ćeš pitati.Bili ste savetnik za borbu u filmu o Džejmsu Bondu?- Možda sam ih malo posavetovao.Šta mrzite kad dođete u neku zemlju?- Zavisi od zemlje, ovde je u 99 % slučajeva sjajno.Kad ste odlučili da vas udare na filmu?- Jednom u 17 godina mi dosadi.Pucali su u vas i nisu vam ništa mogli?- Radili su mi sve.Na kraju se uvek probudite?- Umro sam jednom ili dva puta na filmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track