ZGOG OGROMNOG INTERESOVANJA: Željko Joksimović pravi još jedan koncert u Beogradu
Foto: Damir Dervišagić

Rasprodate karte

ZGOG OGROMNOG INTERESOVANJA: Željko Joksimović pravi još jedan koncert u Beogradu

Stars -
Zbog ogromnog interesovanja i rasprodatog koncerta zakazanog za 11. decembar u Kombank Areni u Beogradu, Željko Joksimović je odlučio da održi i drugi koncert u četvrtak 24. decembra u Sava Centru! Karte su od danas u prodaji.

"Zaista mi je čast i ogromna obaveza prema mojoj publici koja je pokazala da voli ono što radim i da smo se uželeli jedni drugih. Interesovanje za Arenu je od prvog dana bilo ogromno, a kada smo shvatili da će jedan broj fanova ipak ostati uskraćen za mogućnost da bude na koncertu doneli smo odluku da održim još jedan koncert. Imali smo malo vremena za reakciju, ali sam jako srećan jer ću i u četvrtak 24. decembra pevati pred svojom publikom. Ovo je za mene velika čast i privilegija i pozivam sve koji vole moju muziku da dodju na koncert u Sava Centar, na malu uvertiru za divne novogodišnje praznike koji nam predstoje", poručio je Željko.

Željko Joksimović i Ad Hoc Philharmonic Orchestra spremili su spektakularne nastupe. Posle Banja Luke, Slovenije, Sarajeva, Skoplja Tuzle, Splita, u kojima je Joksimović napunio najveće dvorane i stadione hiljadama ljudi, za Beograd se sprema poseban repertoar i novi aranžmani nekih pesama.

Ljubavi, Mišel, Zaboravljaš, Žena za sva vremena samo su neke od pesama koje će Željko izvesti u Areni i Sava Centru. Iznenađenje za publiku biće i nekoliko numera iz projekta Balkan Bazar na kojem ovaj muzičar vredno radi poslednjih godina, i koji je predstavio u Istanbulu, Sofiji, Zagrebu..

Joksimović je do sada izdao 6 albuma, uradio je na desetine pesama za druge izvođače medju kojima Miljacku, Lejlu, albume Jelene Tomašević, filmsku i pozorišnu muziku. Željko je Srbiju na velika vrata vratio na pozornicu evropske muzičke scene osvojivši drugo mesto na Evroviziji kompozicijom Lane moje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja