ZAVRŠEN VELIKI BRAT: Vasići najveće zvezde iako nisu pobedili

Kraj igre posle 100 dana

ZAVRŠEN VELIKI BRAT: Vasići najveće zvezde iako nisu pobedili

Stars -

Rijaliti obeležili oni koji se nisu dočepali superfinala: Rada, Rade, Mika i Giba, koji su svakodnevno zasmevali gledaoce, i Stefani, koja je menjala momke ko čarape

Rijaliti „Veliki brat“, koji je okupio učesnike iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, BiH i Crne Gore, završen je posle 100 dana. Regionalni šou su obeležili oni koji se nisu dočepali superfinala: Stefani Banić, koja je menjala momke kao čarape, Mirjana Praizović, koja se svakodnevno skidala, ali je niko nije hteo, Zorica Marković, koja nije birala reči dok je vređala cimere, kao i porodica Vasić, koja je biserima zasmevala gledaoce bivše Jugoslavije.

1 Seks: Od muškarače do najveće zavodnice Stefani Banić se u startu pokazala kao muškarača, često je podrigivala, opijala se i vikala, a ubrzo se pokazala kao najveća zavodnica u rijalitiju. Splićanka je odmah uskočila u krevet Ervina Mujakovića i s njim svake noći imala seks, a ljubav im je naprasno pukla kada je prešla u tajne odaje, u kojima su boravili Vasići. Posle nekoliko nedelja vratila se u luksuzni deo kuće, ali emocije su se ugasile, pa su ona i Ervin raskinuli. Međutim, nije dugo patila, već je gužvala postelju s ukućaninom Ðorđem Ðenićem, s kojim je nastavila vezu i posle izbacivanja iz šoua. Stefani se upisala i u listu svađalica. Hrvatica je imali žestoki okršaj sa Barbarom Šegetin, koju je nazvala prostitutkom, prozvala ju je da se šlepa uz Soraju i da nije nikakva zvezda.

2 Biseri: Rada kruži tutuvirane ženske Rade, njegova supruga Rada i sinovi Giba i Mika na samom startu su pobrali simpatije neobičnim izražavanjem i ponašanjem. - Kad mi je supruga rodila dva bliznaka, darovao sam je sa dva zlatna zuba s kojima će d‘ umre - rekao je Rade, a Rada je dodala: - Rekla sam: „Ako se rodu muški, uzimam. Ako budu ženski, ostavljam ih u bolnicu!“ Muž je došao kod mene u posetu. Kaže: „Ženo, mi imamo dva bliznaka.“ Ja kažem: „Jesu beli?“ Kaže on: „Beli.“ „Jesu lepi?“, pitam ga. Kaže: „Lepi.“ E onda uzimam! Složili su se da su im blizanci kulturniji od ostalo četvoro dece jer su „rođeni u Nemačku“. - Imamo drugi mentalitet, a srpski kvalitet! - rekao je Mika. Rade se požalio Velikom bratu da ostali učesnici imaju privilegije. - Svi dobivaju votke, pivovi, a mi flašu vina! Stefani je objašnjavala Radi neke stvari, a potom ju je pitala „Kužiš?“ Mama Vasić je očigledno nije razumela, pa je odgovorila: „Kružim, kružim!“ - Ja sam videla ženske koje radu tamo na tu piće, koje sa muškarci idu na sapare, ali ponašaj nisam videla ovako. Videla sam i dve ženske isto tako ćelave, obučeno u farmarke, prekršćene noge, pijane, između njih flaša, piju, cigare, te pilsingi na sve strane, izbušene, tutuvirane... Znači, videla sam s oči - nizala je bisere Rada i požalila se da je muž više ne voli dovoljno. - Više me ne ljubi kao što me ljubio. Više me ne seksa kao što me seksao - rekla je Vasićeva. Rade je imao izgovor. - Nijednu „vijagru“ mi nisi kupila - rekao je supruzi, a sin Mika je branio majku: - Ti to moraš sam da si kupiš ako znaš da nisi sposoban!

3 Golotinja: Mirjana se džaba skidala Kontroverzna Mirjana Praizović odmah je privukla pažnju jer se cimerima predstavila kao hostesa koja bi volela da postane porno-glumica. I svakodnevno se skidala, pokazivala ukućanima polni organ i izvodila striptiz. Međutim, nije imala uspeha kod muškaraca, pa se iz kuće iselila kao solo devojka.

4 Svađe: Zoričin jezik od Beograda do Pariza Zorica Marković je odmah pokazala zube i svakodnevno je ulazila u sukobe. - Gnjida jedna, vaška. Skotuša. Ja sam takve kao ti pobacivala. Razguli mi se s kičme, primila si se kao pelcer. Ti svuda moraš da budeš zaprška, totalno si raskravirila u glavi. Džukelo jedna, imaš facu kao ispovraćani gulaš. Slušaj, kobilo, bolje da si se uhvatila za trofaznu struju nego za mene - rekla je Mirjani kafanska pevačica, koja za sebe kaže da ima jezik „odavde pa skroz do Pariza“. Mnogi je nisu shvatali ozbiljno. - S nekima imam zajedničko samo to što smo na istom suncu grejali du.e. A kad se neko davi, šutneš ga da se udavi što pre - rekla je Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja