VESELO: Pogledajte ko se s kim grlio na Željkovoj žurki!
Foto: Dragana Udovičić

Kantautor slavio nakon uspešnog koncerta u Areni

VESELO: Pogledajte ko se s kim grlio na Željkovoj žurki!

Stars -
Joksimović bio najveseliji pored Jovane, Čeda igrao tvist sa ženom Jelenom, Dinkić ljubio suprugu Tatjanu, a Mrka čvrsto stezao Anu Bekutu
1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Nakon spektakularnog koncerta u Areni u petak veče pred oko 20.000 ljudi, Željko Joksimović organizovao je afterparti za kolege i prijatelje u jednom restoranu na Adi Ciganliji.

Uspeo je da na zabavi okupi pevače, političare, glumce, voditelje... I svi redom su se grlili poneseni Željkovim emotivnim pesmama. Joksimovića je, naravno, prva zagrlila supruga Jovana, a zatim i koleginica Romana i bivša voditeljka Branka Nevistić.

Političari se nisu odvajali od lepših polovina. Najveseliji među njima bio je Čeda Jovanović, koga je ponela dobra atmosfera pa je zaigrao tvist sa suprugom Jelenom. Sa druge strane, Milutin Mrkonjić je čvrsto stezao izabranicu Anu Bekutu, a Mlađan Dinkić je ljubio suprugu Tatjanu.

Za razgovor je bio raspoložen jedino Jovanović, koji je pokazao da pored roka i elektronske muzike sluša i pop.- Željkove pesme sam zavoleo zbog prijatelja. Lepo sam se proveo na koncertu - rekao je političar, koga je najviše oduševio Joksimovićev hit „Telo vreteno“.

Grlio se i Ivan Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević i prijateljicom Vesnom Dedić, Romana s prijateljem... Iako iscrpljen nakon tri sata svirke, Željko je stigao da popriča sa svim zvanicama i nazdravi uz šampanjac.- Supruga Jovana je zadovoljna koncertom. Bez nje, kao i ćerke Mine i menadžera Baneta Obradovića ništa ne bi bilo moguće. Meni je najviše legao onaj deo kad sam zasvirao harmoniku i predstavio pesme s projekta „Balkan bazar“ - rekao je Joksimović, koji zakazao novo druženje s publikom za 24. decembar u Sava centru.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track