(VIDEO) KRISTIJAN OPLEO PO STANIJI: Glupačo jedna zbog takvih kao ti je propao svet

KRAJ PRIJATELJSTVA

(VIDEO) KRISTIJAN OPLEO PO STANIJI: Glupačo jedna zbog takvih kao ti je propao svet

Stars -
Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović su se posvađali oko tajnog zadatka kada je farmer žestoko izvređao starletu.

On je počeo da tvrdi kako je Stanija niko i ništa, nazivao ju je glupačom, a zaključio je i da je njihovo prijateljstvo gotovo. Kristijan je takođe izjavio kako smatra da je Farma nameštena.

"Nećemo kontaktirati na onom nivouu na kom smo bili. Of i kraj, kao pored smrdljivog sira da prolazim. Ja ti juče ni 2 reči nisam rekao, mene je ona Nikojević, ne Dobrojević udarila konzervom u nos", rekao je Kristijan Medenici dok je Stanija ležala preko puta njega.

"Ajde vređaj, vređaš devojku koja ti je prijatelj, samo si čekao priliku da me vređaš. Izabrala sam dečka koji me nije uvredio", rekla je Stanija, a onda ju je Golubović nazvao glupačom jer smatra da ga je time izdala.

"Ti si glupa, shvatili smo svi da si glupa. Ti čuješ samo svoj glup glas u glavi koji kaže "uradi tako da ljudi ne bi mislili"", rekao je Kristijan a potom je nastavio.

"Ja sam pravedan. Zbog takvih kao što si ti i Zadruga ja sam bio 20 godina na robiji. Zbog takvih je propao svet. Ja naređenja ne primam ni od koga. Dao sam reč da ću sa vama debilima da budem ovde", pričao je Kristijan i dodao kako Stanija sve radi radi rejtinga.

Pogledajte kako je izgledala njihova svađa:

Farma 6 - Kristijan i Stanija Svadja 2... by hana-natacha

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track