ANA NIKOLIĆ SE VRATILA ALKOHOLU: Pa neću valjda da pijem vodu?
Foto: Dragan Kadić

ANA NIKOLIĆ SE VRATILA ALKOHOLU: Pa neću valjda da pijem vodu?

Stars -
Nije dugo trajao period kada su izjave pevačice Ane Nikolić glasile "prestala sam da pijem" zbog toga što je u takvom stanju nekoliko puta platila kaznu i čak bila privođena zbog vožnje sa visokom koncetracijom alkohola u krvi.

Ipak, Anin život bez poroka nije dugo trajao pa nam je otkrila da je bez njih bila dosadna i sebi i drugima.

Na pitanje da li to znači da se ponovo družila sa čašicom, pevačica nam je uz osmeh odgovorila.

"Pijem retko, ali pijem. Naravno da popijem koju čašicu više, pa neću valjda da pijem vodu? Leti volim da se rashladim šampanjcem a zimi pijem crno vino."

Atraktivna brineta bez dlake na jeziku je oplela ne samo po onima koji joj broje čašice,već i po onima koji komentarišu njenu kilažu. S obzirom na to da Anina kilaža može da u mesec dana varira toliko da u jednom trenutku izgleda kao Barbika ,a u drugom kao debeljuca nju to više ne opterećuje.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"To je strašno, imam utisak kao da svi mere moje kalorije više nego moj trener.On mi stalno zabranjuje da jedem ali ja ga ne slušam. Pravila su da se krše! Ne znam kako ljudima više nije dosadno da komentarišu moje kilograme. Nek me ostave na miru, ima da jedem koliko hoću", rekla je Ana za "alo" i dodala da možemo očekivati da će ubuduće kršiti sva pravila pravila koja joj nameće društvo.

Očigledno je da je Ana zacrtala da u novoj godini bude neko ko će da ruši tabue samo da ovog puta ne bude na njenu štetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track