GAŠIĆU SKINI GAĆE DA VIDIMO ČIME RASPOLAŽEŠ: Suzana Mančić osula paljbu!
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

OŠTRA

GAŠIĆU SKINI GAĆE DA VIDIMO ČIME RASPOLAŽEŠ: Suzana Mančić osula paljbu!

Stars -
Tako sa svojom ženom možeš da se šališ, a ne s novinarkom koja je na radnom zadatku. Žene nisu za sprdnju i viceve šarlatana, sram te bilo

Suzana Mančić osula je paljbu po Bratislavu Gašiću zbog njegove izjave „Što volim novinarke koje ovako lako kleknu“, kojom je nedavno u Trsteniku ponizio novinarku TV B92 Zlatiju Labović. Iznervirana „loto devojka“ poručuje ministru odbrane da skine pantalone i pokaže čime raspolaže!To je mobing- Da sam bila na mestu te novinarke, Gašiću bih rekla: „Ministre, skinite pantalone da vidimo čime raspolažete u gaćama“! Takav ispad nijedan ministar nije smeo sebi da dozvoli. Sramota je da se na takav način šali. Meni to uopšte nije smešno. Sve te asocijacije na seks su, po mom mišljenju, mobing. Dakle, ministre, tako sa svojom ženom možeš da se šališ, a ne s novinarkom koja je na radnom zadatku. Ona na poslu ne sme da bude izvrgnuta ruglu - kaže Mančićeva.

Loš primer

Slaba na ruskog predsednikaKAMO SREĆE DA SU SVI KAO PUTINIako ju je ministar Gašić razočarao, Suzana ne krije simpatije prema političarima, a omiljeni joj je Vladimir Putin. Voditeljka je to pokazala tako što je ruskom predsedniku javno čestitala rođendan otpevavši mu pesmu.- Putin je jedan od najmoćnijih ljudi na svetu. Kamo sreće da su svi političari kao ovaj ruski moćnik. On ima i harizmu i snagu, a s druge strane je veoma poželjan kao muškarac - izjavila je Mančićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track