KRISTIJAN PRIVILEGOVANI: Evo šta je farmerima otkrio iz spoljnog sveta!
Foto: Zorana Jevtić

Zna šta se dešava

KRISTIJAN PRIVILEGOVANI: Evo šta je farmerima otkrio iz spoljnog sveta!

Stars -
Kristijan Golubović otkrio je farmerima šta se dešava u spoljnom svetu i po svemu sudeći veoma je dobro obavešten šta se dešava sa van farme.

Pošto je legenda narodne muzike Lepa Lukić odlučila da iz zdravstvenih razloga napusti imanje, Kristijan je među prvima priskočio da joj pomogne u pakovanju i nošenju stvari.

"Slušaj me Lepa, uzećemo ovu posteljinu i sve lepo natrpaj u nju. To ionako tebi pripada, a i ideš kući tako da ćeš sve stvari odmah oprati. Nemoj im ništa ostavljati ovde, dobićeš stvari tek za 2 meseca", rekao je Golubović

"Misliš na ništa ne ostavim njima da mi šalju? Šta ako nešto zaboravim?", upitala je zbunjeno Lepa, a Kristijan je šokirao sve svojim odgovorom.

"Ma kakvi, niko ne dobija stvari. Evo, Balerina je tek pre 2 dana dobila svoje stvari. Kučići su joj razvlačili čizme tamo po dvorištu", rekao je Golubović.

Kako su svi bili zauzeti oko spremanja pevačice, niko nije konstatovao šta je tačno rekao Kristijan, ali čini se da on ima veoma dobre informacije šta se dešava sa njegovom bivšom dragom.

EPK/Opera17

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track