FARMERI IZMIŠLJAJU SVAĐE ZBOG FINALA, VENDI ŠIRI DEZINFORMACIJE: Miloš je koratelarna šteta!
Foto: Printscreen Farma

Borba za 50.000 evra

FARMERI IZMIŠLJAJU SVAĐE ZBOG FINALA, VENDI ŠIRI DEZINFORMACIJE: Miloš je koratelarna šteta!

Stars -
Na imanju u Lisoviću je napeta atmosfera, a kako se bliži finale farmeri sve više pucaju po šavovima.

Tako je Gabi napala Miloša jer ju je navodno ogovarao sa Vendi. Miloš je došao trpezariju kako bi doručkovao, a onda se pojavila Pejčeva koja ja napala njeja i Vukelićevu.

"Čula sam da si sedeo sa njom kada ogovara tvoje prijatelje. Ja tebi nisam niko u životu ni ti meni nisi niko u životu", vikala je u besu Gabi dok je Vendi govorila kako nije pričala o njoj. Miloš je takođe potvrdio kako nije ogovarao Gabi niti da je imao nameru da sluša Vendi.

"Ja ploemišem sa Vendi, šta ti mene napadš, jesi li ti normalna?", pitako je Miloš Gabi dok je ona uporno vikala kako ju je izdao time što je pričao sa Vendi."Pa ja sam uzeo da doručkujem. Gde ću, da bežim sa tanjirem po dvorištu? Ma važi, ja sam za sve kriv, u redu je", pričao je Miloš.

"Pa moraš da bežiš kada priča o meni. 10 minuta sediš sa njom, a kada je ona tebe napadala, ja sam te branila!", bila je jasna Gabi, koja je i dalje terala svoju priču.

Farmeri su iz trpezarije prešli u spavaću sobu, Vendi je vikala kako je Miloš koratelarna šteta, a onda se Bojana Stamenov ubacila u priču i objasnila zbog čega je nastala cela polemika.

"Sve što smo porkomentarislae je da ste ti i Maja drugarice to je bilo sve", rekla je Bojana Vukelićevoj i dodala da je ona ta koja može da zameri Vendi jer stalno pogrešno prenosi informacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track