UŽIVA BEZ MUŽA: Gola Goca na stolu za masažu!
Foto: Stefan Jokić

Relaksacija

UŽIVA BEZ MUŽA: Gola Goca na stolu za masažu!

Stars -
Tržanka se pred promociju novog spota opuštala u velnes centru hotela, a umesto vernog supruga Raše društvo joj pravila prijateljica Biljana

Pevačica Goca Tržan u Subotici je, čime je najavila svoj novogodišnji nastup u subotičkom hotelu, istog dana je odlučila i da se tamo malo opusti. Ali nije je opuštao suprug Raša, već dve maserke.

Ekipa Starsa videla je Gocu u bademantilu pa smo očekivali i Rašu Novakovića u istom izdanju. Međutim, na krevetima za masažu ležale su dve skoro identične plavuše. Okej, i Raša je plav, ali njega bismo prepoznali po mišićima. Ova plavuša se od Tržanke razlikovala samo po tome što nema nijednu tetovažu na telu! Tek kada je počela da ćaska s Gocom, shvatili smo da je to Biljana Spasić, poznati tekstopisac. Dve dame su izabrale tretman „kraljevska masaža“- Leđa mi najviše izmasirajte, molim vas. Eee, tu, tu me boli! - mrmljala je Goca glave zabijene u jastuk.Dok se ona relaksirala, njen muž je nameštao instrumente i vodio računa da sve bude spremno za početak promocije svoje drage. Pa će sledeći put i njega povesti na masažu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track