SEKA ALEKSIĆ O SUPRUGU: Pre 3 godine me molio da smršam, sad je oduševljen mojim telom
Foto: Printskrin/Instagram

Iskreno

SEKA ALEKSIĆ O SUPRUGU: Pre 3 godine me molio da smršam, sad je oduševljen mojim telom

Stars -
Popularna pevačica Seka Aleksić već je nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Veljkom, a iako njena kilaža varira, otkriva da izabranik obožava njene obline.

"Veljko obožava moje obline. On je presrećan kako ja izgledam i kaže da je oblik mog tela poput peščanog sata. Trudim se da radim lepe vežbe za uži struk, podizanje guze, zatezanje mišića i potpuno je logično da sada izgledam ovako", ponosno priča Seka, koju suprug podržava i kada su treninzi u pitanju."Veljko me je prve tri godine naše veze, posle braka, molio da počnem da treniram. Nije mu to polazilo za rukom, međutim, kada sam se ja u jednom trenutku ugojila i rekla: „Sada ću da treniram“, onda sam pokazala kako to može", objasnila je Aleksićeva i dodala šta joj održava osmeh na licu."Dobar brak i muškarac. U ovom slučaju, Veljko, koji me podržava u svemu", iskrena je pevačica.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Nakon poslovnih obaveza koje je očekuju oko novogodišnjih praznika, Seka će sa suprugom otići u toplije krajeve."Radim svakog dana do 4. januara. Sredinom januara suprug i ja odlazimo u neke toplije krajeve da se malo odmorim. Najverovatnije će to biti Tajland. Zaslužili smo", kaže Seka za "Alo".

Već je poznato da je Seka veliki gurman, a kako kaže, ona nikada ne kupuje hleb."Volim da kuvam, jednostavno obožavam. U našoj kući se nikada ne kupuje hleb, nego se pravi domaći. Volim da spremam hranu, a i veliki sam gurman. Veljko je oduševljen kako to radim", otkriva Aleksićeva, koja je za prijatelje i saradnike organizovala novogodišnju večeru, na kojoj se nekoliko sati uživalo i ćaskalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track