STIGAO U BEOGRAD: Stiven Sigal zbog turskog premijera nije smeo na VIP izlaz!
Foto: Dragana Udovičić

Menjao pravac na aerodromu

STIGAO U BEOGRAD: Stiven Sigal zbog turskog premijera nije smeo na VIP izlaz!

Stars -
Glumac ponovo došao u Beograd sa ženom, decom i taštom, ali su ga radnici „oterali“ među običan svet

Stiven Sigal stigao je juče u Beograd zbog novogodišnjeg nastupa ispred Skupštine.Zvezda akcionih filmova očigledno je baš vezan za suprugu i taštu, pa je i ovoga puta sa njima došao u Srbiju. I deca su našla svoje mesto u avionu, pa će Sigal u 2016. godinu ući sa Beograđanima i svojom porodicom.

Inače, Sigal je za razliku od prethodnog puta kada je dolazio u Srbiju da primi nagradu „Braća Karić“, sada izašao na običan izlaz.

Iako je bilo najavljeno da će glumac proći na VIP, to je promenjeno zbog sletanja aviona u kojem se nalazio turski premijer Ahmet Davutoglu. Dolazak delegacije Turske u zvaničnu posetu Beogradu oterao je Sigala među običan svet.I pored toga što četvorodnevni novogodišnji koncert organizuje Grad Beograd, glumca i džezera niko od predstavnika gradske vlasti nije dočekao na aerodromu. Umesto njih, to je učinio Stivenov dugogodišnji prijatelj Simon Dekarić. Pošto je juče bio njegov rođendan, glumac je s porodicom odmah otišao u Novi Sad, gde je prisustvovao proslavi koju je organizovao član najbogatije srpske porodice. Tamo se sreo i sa gradonačelnikom Novog Sada, sa kojim je okitio jelku.(I. E.)

Uleteo HarisCECA OTKAZALA REPRIZU U BEOGRADUCeca Ražnatović otkazala je koncert u Beogradu za reprizu Nove godine, pa će umesto nje nastupiti Haris Džinović.Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da će Nišlije imati priliku da je čuju za Srpsku novu godinu, dok će Novosađanima svirati Brega.- Na taj način želimo da ova dva grada dobiju veću ulogu, a da se pri tome ne poklapaju programi - rekao je Vesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track