RASKIDI O KOJIMA SE PRIČALO: Razvodi domaćih zvezda koji su obeležili 2015. godinu

Kraj ljubavi

RASKIDI O KOJIMA SE PRIČALO: Razvodi domaćih zvezda koji su obeležili 2015. godinu

Stars -
Svaki razvod je sam po sebi buran i težak. Kada su u pitanju poznate ličnosti, pritisak je još veći, pogotovo ako je razlaz praćen preljubama i skandalima, onda ses ve lako pretvori u pravi spektakl.

Razvod Slađe Delibašić, Save Miloševića, Kaline Kovačević, Petra Strugara i Snežane Dakić su obeležili 2015. godinu, što je propraćeno u domaćim medijima.

Snežana Dakić se davno rastavila od svog partnera Vladimira Mikića, ali tek od maja je zvanično razvedena.

Ona se sa bivšim mužem dogovorila o sporazumnom razvodu braka i da njihova ćerka Laura (9), ostane da živi sa njom. Biznismen uredno viđa dete i daje alimentaciju.

Petar Strugar je u aprilu predao papire za raskid braka. Glumac će plaćati alimentaciju i redovno viđati dete, devetomesečnog Zariju. Glumac i njegova supruga Ivana Nikolić (33), odlučili su da se sporazumno razvedu, a dogovorili su se da dete ostane s majkom.

Slađa Delibašić se u julu sporazumno razvela od 15 godina mlađeg Milana Pejovića, s kojim je bila u braku nepunih godinu dana. Pevačica je želela porodicu sa svojim bivšim partnerom, dok on nije imao takve planove pa su tako rešili da se raziđu.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Savo Milošević je doneo odluku da se razvede posle 20 godina braka. Bivši fudbaler, koji je odnedavno u vezi s voditeljkom Majom Manojlović. Međutim, supruga Vesna, s kojom ima troje dece, ne pristaje na sporazumni razvod, već mu traži polovinu bogatstva koje se procenjuje na više od deset miliona evra!

Foto Dado Đilas
Foto Dado Đilas

Glumica Kalina Kovačević i njen suprug, fudbalski agent Rade Ćaldović, s kojim ima ćerkicu Mionu, nedavno su odlučili da se rastanu, a svoju zajednicu okončaće sudskim putem. Nekada skladni par pokušavao je da spase svoj brak, ali kada su shvatili da među njima više nema emocija koje su ih spojile, rešili su da je ipak najbolje da okončaju zajednicu u kojoj se rodila i njihova ćerkica Miona (4).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja