(FOTO) STOJA PRATI TRENDOVE: Pevačica rešila da postane blogerka

Piše blog

(FOTO) STOJA PRATI TRENDOVE: Pevačica rešila da postane blogerka

Stars -
Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja počela je da piše blog.

Blogovanje je postalo veoma popularno u poslednjih nekoliko godina, a Stoja je rešila da isprati trend.

Njen prvi autorski tekst na temu "Moj prvi nastup na Farkadžinu" u kom je opisala kako je izgledao početak njene muzičke karijere pod šatrom. Njen tekst je oduševio brojne pratioce na društvenim mrežama, koji su iskoristili priliku da čestitaju novoj spisateljici.

"Samo da su to veče naišli Mića i Keka i videli me kako pevam pod šatrom, završila bih karijeru istog trenutka. Umesto bakšiša i aplauza, verovatno bih dobila batine,na smenu, od oboje. I sada se, sa tog nastupa, ponajviše sećam kako sam pevalagledajući niz sokak da li će naići otac i majka. Nisam ni primetila da sam uspavanušatru digla na noge. Ja, sedamnaestogodišnja klinka pevam, a oko mene ljudi sevesele, igraju i guraju mi u ruke novce koje u životu nisam videla. Tako je bilo tog 21.septembra u Farkaždinu. Tako je ostalo do dana današnjeg", glasi početak Stojinog spisateljskog prvenca.

A sad nešto ekskluzivno ta sve vas....Pratite "Priće iz moga života" preko mog novog sajta www.stoja.rsNapišite u komentaru kako vam se svideloVoli vas STOJA #StojaInstitucija

Posted by Stoja on Sunday, January 3, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track