DEFINITIVNO ZABORAVILA IGORA: Mina Kostić i Apolon počinju zajednički život
Foto: Damir Dervišagić

Uživa u novoj vezi

DEFINITIVNO ZABORAVILA IGORA: Mina Kostić i Apolon počinju zajednički život

Stars -
Pevačica Mina Kostić pre nekoliko meseci javnosti je predstavila novog dečka Apolona, a nakon praznika počeli su i da žive zajedno.

Pevačica je već naglasila da ne želi mnogo da priča o svom ljubavnom životu, ali je očigledno da je njena veza sa biznismenom sve ozbiljnija.

"Mina i Apolon uživaju u vezi, koja traje nekoliko meseci. Ona ga je upoznala sa svojim prijateljima i ćerkom Anastasijom, dok on nju prati na sva snimanja i nastupe. S obzirom na to da se ne odvajaju, odlučili su da započnu i zajednički život, pa ko zna, možda se Kostićeva u ovoj godini i uda. Nakon što je raskinula sa Igorom Iksom, Mina nije imala nijednu ozbiljniju vezu, sve dok se Apolon nije pojavio. Kako on nije javna ličnost, ona ne želi da govori o njemu i čime se on bavi, jer je to njegova želja", kaže izvor blizak Mini Kostić i dodaje:

"Prija joj što je uvek tu za nju i što joj pomaže u obavezama oko ćerke. Zaljubljeni su do ušiju i zato je ona prva potegla pitanje zajedničkog života i pozvala ga da pređe u njen stan da živi. Ne sećam se kada je poslednji put tako blistala, bukvalno ne skida osmeh", zaključuje izvor.

Kako je već na početku veze sa Apolonom naglasila da neće da priča o njihovoj vezi, Kostićeva je ostala dosledna i kada je zajednički život u pitanju.

"Važno je da sam srećna i zaljubljena, nigde ne žurimo i neću da pričam o privatnim stvarima jer mi se to već nekoliko puta obilo o glavu. Lepo nam je zajedno, to je sve što imam da kažem", škrto je odgovorila Mina.

Podsećanja radi, Mina se prvi put u javnosti sa Apolonom pojavila na novogodišnjem snimanju u Jagodini kada su mnogi posumnjali da je u pitanju marketinški trik. Međutim, vremenom, pevačica je dokazala da je reč o iskrenoj ljubavi, a možda nas uskoro iznenadi još lepšim vestima jer nije isključeno, kako njeni bližnji tvrde, da joj na ruci zasija verenički prsten, piše Alo.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja