Najnovije vesti

(VIDEO) DOKLE VIŠE: Novo nasilje u Parovima! Gastoz držao Brendona dok ga je Vuk udarao!
Foto: Printscreen Parovi

Ne prestaju da se tuku

(VIDEO) DOKLE VIŠE: Novo nasilje u Parovima! Gastoz držao Brendona dok ga je Vuk udarao!

Stars
Gotovo da nema dana kada u "Parovima" ne dođe do novog sukoba među učesnicima rijalitija.

Novo nasilničko ponašanje zabeležno je juče u vili kada su uoči emisije "Goli život" Miljana Kulić, Marko Perović i Nenad Marinković Gastoz napali Branislava Radonića Brendona.

Potom malo kasnije na njega su ponovo nasrnuli cimeri, a ovaj put to su bili Jovana Tomić Matora, Vuk Mob i Gastoz koji ga je i prethodni put napao. Matora je poznata po svom nasliničko ponašanju, ona je bila izbačena kada je udarila Željka, a nedavno se potukla i sa Tijanom Ajfon.

Brendona je Gastoz držao, dok ga je Vuk udarao, a nakon što su to videli Čupo Kalač i Zmaj od Šipova stali su u zaštitu Branislava od napada agresivnih učesnika "Parova".

Pogledajte kako je to izgledalo:

Najnoviji napad na Brendona!... COPOR JE OPASNO KRENUO NA BRENDONA U REZIJI PRODUKCIJE I MARICA KAO KAZNA BRENDONOVIM I ZELJKOVIM GLASACIMA STO IM NE PUNIMO DZEPOVE! MATORA JE NAPALA BRENDONA ,ZBOG NEKOG TAKOZVANOG PISMA KOJE JE MILJANA ISPUSTILA A NAS BRENDON JE PODIGAO ZELECU DA VRATI,DA BI GA AGRESIVNA ,HOBIT MATORA NAPALA I KRENULA DA GA UDARA,KAKO SAZNAJEMO U TUCU SU USKOCILI I OSTALI CLANOVI COPORA,VUK I GASTTOZZ,ZMAJ KAD JE VIDEO ON I CUPA SU SKOCILI DA ZASTITE BRENDONA! KAKO SAZNAJEMO GASTOZZ JE DRZAO BRENDONA DOK GA JE VUK UDARAO,A JOVAN HOBITGA JE NAPALA ,DA BI OVI OSTALI DA DOKRAJCE NJEGOV/NJEN POSAO! TRAZIMO IZBACIVANJE JOVANE TOMIC MATORE KAO I VUKA MOBA ,ULOGU NENADA MARINKOVICA GASTOZZA ,NE ZNAMO JER JE ZMAJ DIREKTNO PROZVAO VUKA MOBA I MATORU KAO I TO DA SU GA NEKI NAMESTILI DOK SU GA DRUGI NAPADALI!

Posted by Branislav Radonić Brendon i Pingvini sa Madagaskara - Parovi 4 Zvanično on Saturday, January 9, 2016

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...