(VIDEO) DA LI JE PREPOZNAJETE: Pogledajte Lepu Lanu pre 33 godine i danas!
Foto: Printscreen

Seksi plavuša

(VIDEO) DA LI JE PREPOZNAJETE: Pogledajte Lepu Lanu pre 33 godine i danas!

Stars -
Pevačica Gordana Adamov, kojoj je voditelj Milorad Ilić Minimaks dao nadimak Lepa Lana, 1983. godine bila je jedna od najpopularnijih pevačica bivše Jugoslavije,

Ona je bila suparnica Lepoj Breni, koju je stvorio Milutin Popović Zahar: Imala je velike hitove, prvi album "Ja sam Lana" prodat je u više od 700.000 primeraka. Poslednji album izdala je 1995. godine "Ljubav je opasna", a onda je krajem osamdesetih nestala sa javne scene. Nikada više nije snimila nijedan album. Preselila se u Ameriku jer su joj pretili da će joj ubiti sina ako ne prestane da peva.

"Posle prvog albuma i uspeha koji sam doživela, povukla sam se sa javne scene, a najveći razlog tome bile su otvorene pretnje kolege koji je rekao da će ubiti i mene i moje dete ako ne prestanem da snimam albume. Taj čovek mi je otvoreno pretio, a sada kada se sretnemo, on je sav divan, čak me i zagrli. Jednostavno, nisam trpela autoritete, imam stav i karakter koji nije mogao da podnese naređenja. Sve sam prekinula i otišla u Ameriku", rekla je Lepa Lana.

Lani godine ne smetaju. "Ne plaši me saznanje da starim. Verujte, nisam skromna i radujem se sitnicama i godinama koje dolaze. Ne žalim za godinama, starim, ali imam mnogo energije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track