Željko Mitrović snima album!
Foto: Kurir

Željko Mitrović snima album!

Stars -
Mitrović je okupio "najbolje i najobrazovanije mlade muzičare u želji da napravi kvalitetan muzički CD, kakav je nedostajao domaćoj sceni"

Predsednik kompanije "Pink Media Group" Željko Mitrović vraća se muzici i uveliko radi na projektu "Željko Mitrović and Berklee Groove", koji najavljuje prvi singl "TV".

Mitrović je, kako je saopšteno, okupio "najbolje i najobrazovanije mlade muzičare u želji da napravi kvalitetan muzički CD, kakav je nedostajao domaćoj sceni".

"Muzika koju sviramo nije komercijalna, ali je kvalitetna. Vreme je da pokažemo da se i u Srbiji može svirati po svetskim standardima. Snimićemo osam numera, a za prvu smo već završili i spot", rekao je Mitrović.

U prvoj kompoziciji peva nekadašnji učesnik šou programa "Operacija trijumf" Danijel Pavlović, dok će se u ostalim pesmama pojavljivati drugi vokalni izvođači.

Tekst za prvu numeru je napisala Marina Tucaković, koja će biti autor i većine ostalih pesama.

Sve kompozicije biće snimljene u tonskom studiju "Pink", pod patronatom Radeta Pajića koji je radio i prvu numeru, dok je produkciju i aranžan radio Marijo Pajić.

On svira i klavijature u pesmi, za bubanjevima je Dragan Katić Gaga, dok gitaru svira Aleksandar Vejnović.

Tekst pesme TV: Ceo život čekam nekog kao što si ti. Da mi uhapsi srce. Da me podvede i zatvori noć ili dve I da mi pomrsi konce. Jer ja sam lud i više nego lud. I non stop trese me. I treba mi baš neko kao ti. Veži me. Hajde lepotice iz spota, Hajde ti izbor si moj. Svako svako ima svoga skota, Ja biću tvoj. Hajde lepotice iz spota, Bar ti možeš sve, Hajde, ceo svet je ionako samo TV (te-ve).

http://www.youtube.com/watch?v=nUVLpEAXH5w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track