LJUBAVNA DRAMA IVANE ŠAŠIĆ: Žena mog bivšeg verenika pokušala da me ubije!

Bivša učesnica farme otkriva

LJUBAVNA DRAMA IVANE ŠAŠIĆ: Žena mog bivšeg verenika pokušala da me ubije!

Stars -
Milan Rašković i Svetlana, od koje se razvodi zbog napada na mene, bili su na saslušanju i sad čekaju poligraf jer su jedini osumnjičeni, kaže Ivana Šašić

Na današnji dan, pre tačno dve godine, Ivanu Šašić (42) zaprosio je Milan Rašković (45), ali njihovu sreću sprečila je njegova žena Svetlana (45), od koje se razvodi, a koja je, kako pevačica tvrdi, pokušala da je ubije.

- Ta žena je naručila da me ubiju jer je sigurna da Milan mene i dalje voli. Za vreme mog učešća na „Farmi“ pozdravio me je preko Tamare Đurić i zamolio je da me čuva. Inače, Milan i njegova žena su zbog napada na mene bili na saslušanju i sada čekaju poligrafsko ispitivanje jer su jedini osumnjičeni - kaže pevačica koja je brutalno pretučena prošlog marta ispred zgrade u kojoj živi, kad joj je polomljena vilica.Neprijatan razgovorOna se priseća svoje veze s Milanom.

- Milana sam upoznala pre šest godina. Vezu smo počeli kad mi je rekao da se razvodi od supruge. Živeli smo na relaciji Moskva-Beč-Šabac. Mnogo vremena provodili smo zajedno, a zaprosio me je baš na Svetog Jovana pre dve godine, i to u mom stanu pred mojom majkom, snajom i kumom Katarinom Marić. Zamolio me je da za svadbu sačekam do avgusta jer će do tada biti razveden - priseća se Ivana i dodaje:

- Ta žena je poludela kad je saznala da se Milan viđa sa mnom. Zvala me je, a posle tog razgovora raskinula sam s njim. Ubrzo me je pozvao njegov najbolji prijatelj Vojkan da mi saopšti da je Milan sa ženom iz Moskve krenuo u Šabac kod mene i zamolio me da im ne otvaram vrata - kaže Šašićeva i nastavlja:

Molio je da laže... Poruka  koju je Milan poslao Ivani
Molio je da laže... Poruka koju je Milan poslao Ivani

Otkrila celu istinu

- U međuvremenu sam od Milana dobila poruku u kojoj mi nudi novac i govori šta treba da joj kažem da bi on sačuvao svoju zadnjicu. Odbila sam da lažem, vrata nisam otvorila, pa su ubrzo otišli. Nakon toga je Svetlana pričala kako sam ja izmislila vezu s njim. Tad mi je prekipelo, pa sam je pozvala i rekla celu istinu, koja joj se nije dopala, pa je nastao još veći haos - završava Ivana.

Bliska vezaRODILA DECU KUMU JOCE AMSTERDAMAIvana iz veze s biznismenom pod nadimkom Tale ima dva sina, Srđana (8) i Nikolu (7). Njene naslednike je, kako pevačica kaže, trebalo da krsti Joca Amsterdam, kum njenog bivšeg partnera.- Nije ih krstio jer su ga uhapsili. Kad sam rađala sinove, u njegovoj kući slavilo se do zore. Sretena cenim - poručuje Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track