I MOMAK I BODIGARD: Ceci pored dečka ne treba obezbeđenje!
Foto: Kurir

Ražnatovićeva ima poverenje u manekena

I MOMAK I BODIGARD: Ceci pored dečka ne treba obezbeđenje!

Stars -
Pevačica je do sada iz svoje vile izlazila u pratnji telohranitelja, ali kada se viđa sa Jovovićem, oni ne idu s njom

Da Ceca Ražnatović ima bezgranično poverenje u svog šesnaest godina mlađeg dečka Aleksandra Jovovića, potvrđuje to što kad se viđa sa njom, nju ne prate telohranitelji.

Pevačica je do sada iz svoje vile na Dedinju uvek izlazila u blindiranom džipu i u pratnji nekoliko pripadnika obezbeđenja. Nju je bilo nemoguće videti bez pratnje sve dok nije počela da se zabavlja sa najboljim srpskim manekenom. Kad gazdarica ima ljubavni sastanak, njima svane jer su tada slobodni. Niti moraju da je prate, niti da je voze jer se volana drži Aleksandar. Ceca zbog ljubavi prema njemu ne seda u skupoceni džip „rendž rover“, već u njegov „golf“ iz 2003. godine.Dakle, stvari su se mnogo promenile otkad je Ražnatovićeva zaljubljena u Jovovića, u šta se uverila i ekipa Storija, čiji je paparaco slikao Cecu kako izlazi iz Aleksandrovog auta. On nije čak ni izašao da joj otvori vrata, što čine njeni telohranitelji, već su se pozdravili u automobilu, ona je ušla u kuću, a on se sam odvezao u pravcu Auto-komande. Izgleda da je nova ljubav naterala pevačicu da promeni neke životne navike, pa čak i da se spusti na niži standard.

Inače, kao što je Kurir pisao, manekenovoj porodici se uopšte ne dopada što je Aleksandar završio na naslovnim stranama novina zbog veze sa Cecom. Tetka uz koju je odrastao je besna, a sada je situacija još gora pošto su mediji objavili da Aleksandrova majka živi u Parizu, a da maneken nije u dobrim odnosima s ocem, koji stanuje u Novom Sadu.(I. E.)

Zvonko Marković proziva CecuLJUBAV PARE PREPOZNAJE!Dizajner Zvonko Marković objavio je status na društvenim mrežama u kom bez sumnje proziva nekadašnju saradnicu Cecu i njenog dečka Aleksandra. On je naslov u jednom magazinu koji je pisao o Ražnatovićevoj novoj vezi „Ljubav ne zna za godine“ ovako prokomentarisao:- „Ljubav ne zna za godine“, ali pare prepoznaje - napisao je dizajner, što su mnogi protumačili da na taj način dovodi u pitanje iskrenost emocija manekena prema pevačici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track