KO ŠTA RADI, TAMARA BRILJIRA IZJAVAMA: Postala sam klaberka, da ne bih bila ofucana starleta
Foto: Dragan Kadić

Neko novo zanimanje

KO ŠTA RADI, TAMARA BRILJIRA IZJAVAMA: Postala sam klaberka, da ne bih bila ofucana starleta

Stars -
Kada se Tamara Đurić pojavila u medijima, javnosti se predstavila kao klaberka. Kako kaže nije želela da bude nazvana starletom jer joj je to nekako ofucano.

Po svemu sudeći sama sebi je izmislila zanimanje, što je i priznala.

"Model je kao nešto previše isfurano, daj nešto novo... Ja sam samo zamolila da ne budem starleta, jer mi je straleta tako nešto otrcano i ofiucano... to me tako podseća na neke nesrećne Kim Kardašijan fejk..." rekla je Tamara u emisiji Ekskluziv i dodala da je klaberka a ne prodavačica ljubavi.

Bivša farmerka se osvrnula i na pretnje Kristijana Golubovića koje joj je uputio putem Fejsbuku. Naime, Golubović je završio u pritvoru, jer je na svom profilu napisao da je Tamara živa samo zato što je on tako naredio. "Da bila sam u 29. novembru. Kada sam bila u policiji rekla sam da on ne zaslužuje, on zaslužuje ludnicu", rekla je TamarA i dodala da se da ne palnira da ga tuži. "Da li on treba da bude u zatvoru ili ne o tome ne odlučijem ja, niti želim da to komentarišem. Ja mislim da policiji u uopšte, da u državi ima toliko svesti da oni saMi odluče", rekla je Đurićeva i navela kako je nervira to što je bio na slobodi budući da je kriminalac koji je trebao da odleži kaznu.

Foto: Printskrin/Prva
Foto: Printskrin/Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track