Najnovije vesti

BIVŠI LEPIN MUŽ KO ŠPANSKA SERIJA Devin nije Ilićev sin, njegova majka bila je i sa mnom!
Foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

Prijatelj pevača i njegove bivše ljubavnice tvrdi

BIVŠI LEPIN MUŽ KO ŠPANSKA SERIJA Devin nije Ilićev sin, njegova majka bila je i sa mnom!

Stars
23:32h
Vlada Perović smatra da Mirjana Antonović čini krivično delo jer posle 30 godina želi da poturi dete Slavuju iz Mrčajevaca

Bivši muž Lepe Lukić i menadžer mnogih estradnih zvezda Vladimir Perović tvrdi da je odlično upoznat sa aferom između Miroslava Ilića i njegove nekadašnje ljubavnice Mirjane Antonović, koja tvrdi da je Slavuju iz Mrčajevaca rodila sina Devina (30), s kojim je nedavno doputovala iz Amerike u Srbiju.

Kolega joj zamerio što podržava Antonovićku... Lepa Brena
Kolega joj zamerio što podržava Antonovićku... Lepa Brena

U razgovoru za Kurir sadašnji suprug bivše farmerke Suzane Perović sumnja da je Devin pevačev biološki naslednik jer se njegova majka, kako kaže, u to vreme provodila i sa drugim poznatim muškarcima.- Mira jeste moja prijateljica, ali moram da je iskritikujem. To je žena koja je obožavala pevače, koji su tada bili velike zvezde. Prvo je imala aferu sa Kićom Slabincem, a i mene je ugostila u svom apartmanu u jednom hotelu, gde smo pili šampanjac. Njen sin Devin uopšte ne liči na Miroslava. Znajući da je ona njega volela, a sa drugima se provodila, tu može svašta da bude. Znam da Ilić sa njom nikad nije imao ljubavnu vezu, već običan flert. Što se deteta tiče, normalno je da želi da sazna ko ga je napravio - kaže Perović.

Vlada se družio sa Brenom
Vlada se družio sa Brenom

Proganjala Miroslava

On objašnjava i to kako je Mirjana opsesivno proganjala Ilića.- Ona je bila patološki zaljubljena u njega. U to vreme sam držao klub u koji je ona dolazila čak i kada on nije bio tu. Jurila je za njim i na turneji po Australiji. I mene je bez reči ostavila i otišla za njim. Nakon toliko godina nema pravo da mu narušava život, porodicu i brak. To što sada radi je na neki način krivično delo i njen greh. Miroslav je bežao od nje s toga nij eni imao razlog da slavi kad je ona ostala trudna. On ima pravo što ne želi da radi DNK analizu - smatra ovaj nekadašnji plejboj.
Zna sve Ilićeve tajne
Zna sve Ilićeve tajne

Vlada pravda Brenu

Perović se osvrnuo i na Lepu Brenu, koja je umešana u ovu aferu i podržava Miru i Devina.- Brena je humana i ima decu, pa je sentimentalna. Ona to gleda sa ženske, a ne sa muške strane. Zato je i prihvatila Devina, kao što je i prihvatila sina kojeg joj je Boba doveo. Miroslav ne sme da se ljuti na nju zbog toga, već krivca treba da traži isključivo u Mirjani. Oni sad uništavaju život velikom umetniku. Stvaraju mu traume zbog jedne obožavateljke - poručuje on.

Mirjana je na pitanje da prokomentariše Perovićeve navode odgovorila:- Vladimir Perović je jedno đubre. Ja sam dolazila u njegov klub zajedno sa Miroslavom. U ovoj priči nisam bitna ja, nego dete. Hajde sad da svi lepo odemo na poligrafsko ispitivanje, ja sam spremna, i da vidimo ko govori istinu, a ko laže.

Miroslav i Mira upoznali su se 1984. godine
Miroslav i Mira upoznali su se 1984. godine

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...