KOJIĆI ČUVAJU TAJNU O BEBI: Severina, Igor i Dragan kriju se iza zaključanih vrata!
Foto: Damir Dervišagić

Kebina snajka ćuti kao zalivena

KOJIĆI ČUVAJU TAJNU O BEBI: Severina, Igor i Dragan kriju se iza zaključanih vrata!

Stars -
Kojićeva, njen muž Igor i svekar Dragan izbegavaju medije i ne žele da potvrde, ali ni da demantuju vest da je pevačica u drugom stanju

Severina Kojić je jednom fotografijom iz Dubaija na kojoj joj se nazire stomačić, zbog čega se pronela vest da je u drugom stanju, zagolicala javnost.I dok se većina bavi temom da li će se porodica Kojić uskoro proširiti, ona, njen muž Igor, ali i svekar Keba ćute kao zaliveni. I Keba se krijeNaša ekipa, pošto niko od Kojića nije želeo da nam odgovori na pozive, zaputila se na Bežanijsku kosu u vilu Dragana Kojića Kebe. Pozvonili smo na interfon, ali niko nije hteo da izađe. Pravili su se da nisu tu, iako su ih odavali automobili koji su bili ispred kuće, ali i u dvorištu. Nastavili smo da zovemo Kebu, čak smo mu i čestitali na tome što će postati deda, ali on i dalje nije odgovarao. I Severina je nastavila da ignoriše naše pokušaje da s njom stupimo u kontakt.Sestrina podrškaJedina koja nam se javila na telefon je pevačicina starija sestra, Marijana Vučković Popović, koja nije htela ni da potvrdi ni da negira vest da pevačica čeka bebu.- Ne želim da pričam o Severininom privatnom životu. Jednom sam to uradila i moje reči su bile pogrešno prenete. Poučena tim lošim iskustvom, nemam nameru da se oglašavam, a sestri i njenom mužu želim sve najlepše. Drago mi je što Severina uspeva da podigne prašinu u javnosti, kao što je bilo i ovaj put kad je objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama. U svakom slučaju, bolje je da nas zabavlja moja sestra nego Karamarko i Aleksandar Vučić - poručila je Marijana Vučković Popović.Seve se juče oglasila i na Instagramu:- Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom - napisala je Severina i objavila fotografiju iz Dubaija u širokom duksu.

Lj. Stanišić

Varaju da su na putuSEDE U BEOGRADU, A PIŠU DA SU U DUBAIJUSeverina i Igor Kojić gotovo svakog dana objavljuju fotografije iz Dubaija, gde su pre dve nedelje otputovali na medeni mesec. Međutim, oni na taj način samo zavaravaju trag, jer su se sa svadbenog putovanja vratili krajem prošle nedelje. Mladenci su viđeni u subotu oko podne u Beogradu, na Bulevaru kralja Aleksandra. Kebin sin tom prilikom je vozio pevačicu u njenom džipu. S njima nije bio Severinin sin Aleksandar. Da su u prestonici, potvrdio je i Kebin komšija sa Bežanijske kose koji ih je video u nedelju kako ulaze u porodičnu kuću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja