(VIDEO) BRENDON NA POLIGRAFU SVE PRIZNAO: Otkrio istinu o vezi sa Željkom i izvesnim Slavkom
Foto: Printskrin

Istina na videlo

(VIDEO) BRENDON NA POLIGRAFU SVE PRIZNAO: Otkrio istinu o vezi sa Željkom i izvesnim Slavkom

Stars -
Branislav Radonjić Brendon je poput svih ostalih učesnika "Parova" bio na poligrafskom testiranju. Mesecima spekuliše o njegovoj seksualnoj orijentaciji, a Brendon je bez ustručavanja otkrio sve o odnosu sa izvesnim Slavkom, kao i Željkom Stojanovićem, koji takođe boravi u vili.

Brendon je priznao da je cela priča o njegovoj vezi sa izvesnim Slavkom izmišljena, a plasirao ju je učesnik "Maldiva" Vuk Đuričić. Brendon tvrdi da je Slavko izmišljen lik.Branislav je u emisiji "Jutarnja kafica" ispričao da je zadovoljan svojim ponašanjem na poligrafu, kao i da mu je bi voleo da vidi Željka u toj situaciji.

"Inače, sinoć mi je bilo postavljeno pitanje vezano za Željka, da li mislim da mi je prijatelj. Tačno sam odgovorio na pitanje, a odgovor je da ne mislim da mi je Željko Stojanović prijatelj", otkrio je učesnik rijalitija.

Ukućane je najviše šokiralo Brendonovo priznanje da je sam sebi ubrizgavao hijaluron u jagodice i čelo.

"Bio sam kod moje doktorke u ordinaciji. Dala mi je anesteziju i izašla iz prostorije, a ja sam onda došao u iskušenje kojem nisam mogao da odolim. Uzeo sam špric i počeo sam da ubrizgavam hijaluron u jagodice i čelo. Onda je ušla doktorka i prekinula me u pola posla", ispričao je on.

Pogledajte šta je sve rekao:

Brendon prosao poligraf u vezi price o Slavku by paladaatina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track