KEBA TREĆI: Olja i ja jedva čekamo unuče!
Foto: Dragana Udovičić

Kojić želi što pre da postane deda

KEBA TREĆI: Olja i ja jedva čekamo unuče!

Stars -
Ne znam da li je Severina trudna. To ipak morate nju da pitate. Ona i Igor meni ništa nisu rekli, o tome nismo pričali. Voleo bih da je tako, kaže pevač

Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja konačno su se pojavili u javnosti nakon nagađanja u medijima da njihov sin Igor i snajka Severina čekaju prinovu.Njih dvoje su posle višednevnog skrivanja i odbijanja da se jave na telefon došli na otvaranje frizerskog salona kod svog dugogodišnjeg prijatelja Mister Iksa i tom prilikom pokušali su da izbegnu temu o snajkinoj trudnoći, ali nisu uspeli. NeupućenIako nije hteo da potvrdi da će Severina i Igor dobiti dete, Keba je otkrio da bi on voleo da se to uskoro desi i da jedva čeka da postane deda. On kaže da ni sam ne zna da li mu je snajka, koja je sama inicirala priču o trudnoči kada j e objavila fotografiju na kojoj joj se nazire stomačić, u drugom stanju.- Ja ne znam da li je Severina trudna. To ipak morate nju da pitate. Ona i Igor meni ništa nisu rekli. Voleo bih da je tako i da ću uskoro dobiti unuče. Moja žena Olja i ja to jedva čekamo! Ne bih ja mnogo da pričam o Severini i Igoru, sve što vas zanima pitajte njih dvoje kad se vrate s medenog meseca - poručio je folker.Upitan da li je kod njih u porodici inače običaj da međusobno ne pričaju o važnim temama, Keba je rekao da dosad nije bilo tako.- Sa Igorom i Natašom uvek sam imao otvoren odnos, o svemu smo pričali. Ne radi se o tome da Igor nešto krije od mene, već verovatno nije još trenutak da se priča o nekim stvarima - kroz smeh je odgovorio Kojić.Istetovirao obrveInače, Keba je bio raspoložen i osmeh mu nije silazio s lica. I s prijateljima je bio tajanstven, pa ni njima nije želeo da otkrije da li je njegovo prvo unuče na putu. Radije je pričao o svojim obrvama koje je ponovo tetovirao. On je poklekao trendu koji uglavnom slede žene, pa je posle dve godine opet iscrtao obrve japanskom metodom. Ovoga puta napravio je baš onakve kakve ima Seve, pa ga na društvenim mrežama prozivaju da je počeo da kopira svoju snajku.

UŽIVANJE Produžili medeni mesecSJAJAN PROVOD U ZANZIBARUSeverina i Igor Kojić, posle boravka u Dubaiju, nekoliko dana su bili u Beogradu, a onda su otputovali u Zanzibar. Da su na egzotičnoj lokaciji, potvrdili su fotografijama koje su postavili na društvene mreže, a na kojima su u društvu lokalnog stanovništva i nose njihovu tradicionalnu nošnju. Severinini i Igorevi osmesi govore da se sjajno provode na ostrvu na istočnoj obali Afrike, u blizini Tanzanije. Nepoznato je koliko će se par još zadržati na medenom mesecu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track