OKRUŽEN PRIRODOM: Vuk ljubavne jade leči lovom po Mokroj gori!
Foto: Story

Kostić pobegao iz grada na planinu

OKRUŽEN PRIRODOM: Vuk ljubavne jade leči lovom po Mokroj gori!

Stars -
Kostić nakon raskida sa Orašaninovom sve češće boravi u svojoj brvnari, dok se njegova bivša devojka posle odmora na Sejšelima provodi s novim dečkom

Vuk Kostić (36), nakon raskida petogodišnje veze s koleginicom Jelisavetom Orašanin (27), sve češće odlazi na Mokru goru, gde lovi s prijateljima.Glumac u neposrednoj blizini Kustinog Drvengrada ima brvnaru, koju je sagradio 2013. godine, i sada tamo leči ljubavne jade. Inače, upravo je Emir Kusturica glumcu otkrio ovaj deo Srbije tokom saradnje na filmu „Život je čudo“. Vuk je tada rešio da tom mestu sagradi kućicu, a u njenom opremanju pomogla mu je Jelisaveta, s kojom je u to vreme bio u vezi.- Sredio sam kuću tako da je pod prekriven drvetom, pravim brodskim, a u kuhinji su velike pločice boje čokolade. Jelisaveta je odabrala pločice za kuhinju, toalet i tuš-kabinu - otkrio je Kostić u jednom intervjuu, i naveo da voli kad nema obaveze u pozorištu i ne snima neki film pa leta i zime može da provodi u svojoj brvnari.

Zaboravila Vuka... Jelisaveta Orašanin na Sejšelima
Zaboravila Vuka... Jelisaveta Orašanin na Sejšelima

Pala na zgodnog manekena... Novi glumičin dečko Dušan Šušnjar
Pala na zgodnog manekena... Novi glumičin dečko Dušan Šušnjar

Jelisaveta se drugačije oporavlja nakon prekida veze prošlog leta. Glumica je januar provela van Beograda, na Sejšelima, a prema pisanju medija, već je promenila dva dečka. Prvo je bila s bivšim momkom Rade Manojlović Momirom Gajićem (36), a sad je u vezi s bivšim manekenom Dušanom Šušnjarom (36). Za njenu romansu s Gajićem saznalo se pošto je prisustvovala proslavi njegovog rođendana. Rada je tada izjavila da je glumica drugarica njegove sestre, te su zato zajedno bili na žurki. Njihova veza nije dugo potrajala, pa je Jelisaveta krajem godine počela da se zabavlja s Dušanom, koji radi u firmi za reciklažu otpada. On ima vanbračnu ćerku, a na društvenim mrežama je jedan od najpopularnijih momaka.Za vreme Jelisavetinog boravka na Sejšelima Dušan je kačio slike iz provoda u Beogradu, tako da ostaje misterija s kime se odmarala glumica. Za sve to vreme Vuk je lovio po Mokroj gori, gde pokušava da zaboravi bivšu dragu.Pozvali smo glumca, ali on se nije javljao na telefon. Biće da je bio u lovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track