RADA NE MOŽE DA PREBOLI MOMIRA: Trebao je da bude muško, Milan nikada ne bi pričao loše o meni
Foto: Damir Dervišag, Aleksandar J

Sapunica se nastavlja

RADA NE MOŽE DA PREBOLI MOMIRA: Trebao je da bude muško, Milan nikada ne bi pričao loše o meni

Stars -
Radu Manojlović su pogodile reči bivšeg dečka Momira Gajića koji je rekao kako više nikada ne bi bio u vezi sa pevačicom

Pevačica je nedavno izjavila kako je samu sebe sažaljevala, jer je bila dobra tokom cele veze a na kraju je ispalo suprotno.

"Pokajala sam što sam bilo šta rekla. Nisam trebala da pokažem da me je to povredilo", izjavila je Manojlovićeva u jednoj emisiji. Rada je navela kako je trebala posluša svoju sestru koja je iskusnija od nje.

"Imala sam situacije da me ljudi pitaju: bože Rado šta si mu ti to uradila da je on posle 5 meseci tako povređen?"

Ona je takođe rekla kako je Momir tokom veze pričao da je ona bila jedna u milion i da se takva ne sreće. Manojlovićeva smatra da njen bivši nije ispao džentlmen što je pričao kako više ne bi bio sa pevačicom.

"Budi muško pa reci... Ja sam uvek tu za nju kao što je Milan rekao. Pitali su me da li sam patila posle raskida. Ne! Ja sam pratila pre raskida", zaključila je Rada. Njena Marija je dodala kako joj nije ni malo lako kada Rada raskine sa partnerima. Ona savetuje pevačicu da napravi pauzu i da ne uleće iz veze u vezu.

"Ona je potpuno ista i potpuno iste momke nalazi", rekla je Marija Manojlović koja sestri ukazuje na greške kod muškaraca koje ona bira.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja