KRISTIJAN JURI STANIJU ZA PARE: Starleta mu nije uplatila 25.000 € od Farme!
Foto: Dragan Kadić I Damir Dervišagić

Hoće obećanu nagradu

KRISTIJAN JURI STANIJU ZA PARE: Starleta mu nije uplatila 25.000 € od Farme!

Stars -
Kristijan Golubović, iako je po izlasku iz pritvora pre dva dana rekao da mu je pobednica Stanija Dobrojević uplatila pola nagrade, ubrzo je shvatio da se to nije dogodilo.

Kako bi naplatio obećanje koje mu je dala, on je juče iz Kraljeva došao u Beograd da se nađe sa starletom i sazna zašto koči isplatu."Dok je bio u pritvoru, rečeno mu je da je Stanija obećala njegovoj supruzi i advokatu da će novac uplatiti na njihov račun, ali čim je izašao, shvatio je da ih je obmanula. Ona i njena drugarica su mu smestile čitavu ovu situaciju. Zato je odlučio da se nađe sa njom i raspravi sve oko novca koji smatra da mu pripada. Sa sobom je poveo nekoliko ljudi kao svedoke, koji su prisustvovali momentu kada mu je obećala pola nagrade", rekla je Kristijanova prijateljica.Kristijan se iz Kraljeva sprema da krene u Beograd, gde će sa Dobrojevićevom rešiti problem oko novca.

"Evo, samo da se ošišam, i idem u Beograd. Imali smo dogovor oko podele novca od glavne nagrade na farmi i Stanija će to ispoštovati"- nada se Golubović pre sastanka koji je trebalo da se odigra kasno sinoć.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Kristijanova majka: Dolazim na unukin rođendanS obzirom na to da će Kristijanova ćerka Vera 10. februrara napuniti godinu dana, kada će i je i krstiti u manastiru Žiča, Golubovićeva majka Milanka kaže da se sprema za to slavlje. Iako se šuškalo da je u lošim odnosima sa snajkom Ivanom, ona već pakuje kofere iz Nemačke za Srbiju.

"Doći ću da vidim Kristijana i ujedno budem na rođendanu svoje unuke. Čula sam se sa njim kada je izašao iz pritvora i objasnio mi je kako mu je mnogo teško zbog cele situacije u njegovom životu. Uopšte mu se ne ide na robiju, a jako bi želeo da za ćerkin rođendan bude na slobodi. On je bolestan i ima velike probleme sa nogom, a oni ga teraju da ide u zatovor i da se tamo muči sa svojim zdravstvenim problemima", rekla je Milanka.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track