KRISTIJAN VERUJE U SUDBINU: Evo šta je spojilo Golubovića i njegovu suprugu
Foto: Printscreen

KRISTIJAN VERUJE U SUDBINU: Evo šta je spojilo Golubovića i njegovu suprugu

Stars -
Kristijan Golubović ušao je u Parove zajedno sa svojom suprugom Ivanom i otkrio da je njih dvoje sudbina spojila

Naime, Kristijan je ispričao da dok je Ivanin otac umirao, on je preživeo atentat i to je za njega znak da ih je sudbina spojila."Dok je njen otac marta 1988. umirao, sedam tona je palo na njega, u isto to vreme je spreman atentat na mene. Pucali su u mene. Ja sam predosetio nešto i ja sam njih gađao grudvom, okrenuo sam se i skinuo sako jer nisam imao ništa. U tom trenutku njen otac je ležao ispod sedam tona, pucali su mu organi, a imao tako srce i toliko je bio jak. Bio je jedan od najjačih ljudi i on je ležao i pitao šta će biti sa njegovo ćerkom i sinom, a ja sam u to vreme bio napadan. I dok je on umirao, ja sam se borio za svoj život kada su pucali u mene. Oni su ispucali šest sedam-metaka u mene, i ja sam bežao i molio sam policajca iz ambasada da mi daju pištolj. Ja sam uleteo u kafić, pohapšeni su i mi i oni", ispričao je Kristijan da veruje u sudbinu i da ih je ona spojila.

"Kad je on pored mene, meni niko ništa ne može", rekla je Ivana, koja se u svog supruga zaljubila još dok ga nije ni znala, dok je bio u zatvoru.

I Ivana veruje da je njihova veza sudbinska.

"Mene je neka viša sila vodila ka njemu. Verujem u Boga, međutim, usnula sam san i viša sila je presudila i ja sam porazgovarila sam nekim ljudima i poslala sam mu pismo. Nisam očekivala sam da mu budem devojka, međutim, ako je sudbina, ostaćemo zajedno. Život bih mu dala", ispričala je Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track