Dragana Mirković odnela nagradu za spot "Drugovi"

Gran pri Viktorija

Dragana Mirković odnela nagradu za spot "Drugovi"

Stars -
Pevačica je nagradu primila u Privrednoj komori Austrije, gde se našlo više od 140 filmadžija, producenata, marketinških stručnjaka i ekonomskih eksperata

BEČ - Poznata srpska pevačica Dragana Mirković nagrađena je u okviru Međunarodnog dana privrednog filma u Beču „Gran pri Viktorija“ (Grand Prix Victroria) nagradom za spot "Drugovi", rađen u produkciji "DM-Sat" televizije.

Mirkovićeva je sa svojim timom prisustvovala i svečanosti dodele nagrada u prostorijama Privredne komore Austrije, gde se našlo više od 140 filmadžija, producenata, marketinških stručnjaka i ekonomskih eksperata.

Ovogodišnja dodela nagrada je bila u znaku pedesetogodišnjeg jubileja, budući da se najveći i najstariji privredni filmski festival nemačkog govornog područja održava od 1963. godine.

Od ukupno 290 kandidata iz Austrije, Nemačke, Švajcarske, Lihtenštajna, Luksemburga i Južnog Tirola, "Gran pri viktorija nagradu su dobila 62 filma, a spot Dragane Mirković "Drugovi" nagrađen je u kategoriji muzike.

"Ovakva međunarodna priznanja mi mnogo znače i čine me ponosnom. Radi se o mojoj televiziji i produkciji i mom spotu. Uvek mi znače nagrade, ali ovakve inostrane nagrade predstavljalju novi uspeh na nekom "tuđem terenu" na kome dobijaš potvrdu za svoje stvaralaštvo ", rekla je Dragana Mirković.

Nakon dodele nagrade usledilo je i druženje sa filmadžijama i potličkim i biznis džet setom, a interesovanje za njenim dvorcem "Ebenfurt" u kome je i sniman nagrađeni spot bilo je veliko.

"Bila sam prijatno iznenađena koliko je ljudi iz poslovnog sveta želelo da popriča sa nama. Bili smo veoma interesantni, kako ja kao pevač, tako i kao vlasnica dvorca i televizije. Svakako je dvorac bio tema razgovora i bilo je dosta njih iz poslovnog sveta koji su zainteresovani kako ćemo koristiti taj prostor kada renoviranja budu gotova", rekla je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=R_QREe9FJTw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track