SNEŽANA DAKIĆ: Žene dobijaju rak materice zbog progutane prevare
Foto: Damir Dervišagić

Voditeljka o preljubama

SNEŽANA DAKIĆ: Žene dobijaju rak materice zbog progutane prevare

Stars -
Snežana Dakić od nedavno uživa u vezi sa 20 godina mlađim partnerom Dušanom Momčilovićem, a ono preko čega bi teško prešla u vezi je prevara.

Voditeljka veruje da je danas veliki broj žena spreman da partnerima oprosti prevari samo radi skupocenog poklona. Gostujući u jednoj emisiji zajedno sa Nadom Obrić, one su komentarisale kako je prevara grozna stvar, kada su obe istakle svoj stav.

"Kad donosi skupe poklone ona ne pravi problem gde je bio. Istraživanja kažu da rak materice se dobija usled progutane prevare. Ajde možda je previše smelo tvrditi ali to su neki psihijatri utvrdili", rekla je Snežana Dakić, a Nada Obrić je dodala da je prevara u braku teža nego smrtni slučaj.Ona je takođe navela kako u nekim zemljama kada se dokaže da je partner prevario supružnika automatski dolazi do razvoda. Obe su se složile da bi volela da je isti slučaj i u našoj zemlji, a Snežana se dotakla veze sa svojim mladim partnerom Dušanom, sa kojim je od skoro ui vezi. Voditeljka nije želela previše da priča na tu temu, jer kako kaže voli da sve izgleda bajkovito i tajnovito"Prema tome ostaje da se ta bajka ne razoktirva, bajke služe da bi se u njih verovalo. Najvažnija je ljubav. Svaka dobra osoba saslužuje dobrog partnera", rekla je Dakićeva i dodala da kada je izbor emotivnog partnera najviše veruje u preporuke."Ja najviše verujem u preporuke, pogotovo u našim godinama. Nemaš toliko energije da nalaziš, pokušavaš... Što bi rekao moj bivši muž najbolju priliku ćeš naći prepodne u tržnom centru. Bolje da odeš u tržni centar nego u noćni klub. Kad bolje razmislim bolje je ići u tržni centar", našalila se Dakićeva.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja