RADA SASVIM ISKRENO: Bila sam navučena na pilule, godinu dana sam se odvikavala!
Foto: Printskrin

Išla kod psihijatra

RADA SASVIM ISKRENO: Bila sam navučena na pilule, godinu dana sam se odvikavala!

Stars -
Pevačica Rada Manojlović prošla je kroz težak period u životu, pa je zbog lošeg psihičkog stanja mesecima uzimala lekove za smirenje i redovno posećivala psihijatra.

Rada je čak šest meseci uzimala lekove za smirenje, a najteže joj je bilo kada je trebalo da prestane da ih konzumira. Period odvikavanja joj je teško pao.

"Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa leka. Pričam ovo javno, jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocenim da ne treba više – vara se. Nije to tako lako", ispričala je Rada.

"Bilo mi je veoma teško da se skinem sa tableta. Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi", rekla je . Na pitanje šta joj se dogodilo, pa se odlučila na sedative, pevačica je iskreno priznala da ne ume da isprazni nervozu i nezadovoljstvo, već da se zadržava u sebi", rekla je Rada.

"To ne valja. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super. Lekovi su delovali", zaključila je Rada, a na kraju dodala da “ni u ludilu” ne bi pomešala alkohol sa tabletama za smirenje.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja