SEMIR NUDI MAJI PARE DA NE IDE U ZATVOR Nikolićeva: Nema nagodbe, ja sam nacionalista!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Traži od nje da povuče krivičnu prijavu

SEMIR NUDI MAJI PARE DA NE IDE U ZATVOR Nikolićeva: Nema nagodbe, ja sam nacionalista!

Stars -
Potrošio sam mnogo na advokate, tako da mi neće biti velika šteta ako i njoj dam novac. Samo želim da zaboravim na sve, rekao je Džanković

Semir Džanković nudi novac Maji Nikolić da bi povukla krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje u prošloj sezoni „Farme“, kada je pevač navodno potegao nož na koleginicu jer je pevala himnu „Bože pravde“ i pesmu „Tamo daleko“!Kako Kurir saznaje, Novopazarac hoće da se nagodi s Nišlijkom da bi ga spasla zatvora, pa je preko zajedničkih prijatelja tražio sastanak s njom.Hoće nov početak- Dovoljno mi je to što me država tereti zbog incidenta u rijalitiju. Pošto me Tamara Ðurić nije krivično gonila, odlučio sam da o tome razgovaram i s Majom. Smatram da nisam kriv jer sam tada sve rekao u afektu. Pobesneo sam zbog provociranja i vređanja. Sada mi je jedino Maja spas od robije ili ogromne kazne. Potrošio sam mnogo novca na advokate, tako da mi neće biti velika šteta ako joj ponudim nešto. Naravno, prvo ću probati lepim razgovorom, ali ako ona bude insistirala, spremam sam čak i pare da dam. Samo želim da zaboravim na sve i krenem iz početka - požalio se Semir našem izvoru.

Semir, Gabrijela VS Tamara, Maja - Farma 6... by dm_523437018752f

Kako saznajemo, pevač se nakon saslušanja u tužilaštvu u Mladenovcu sastao u kafiću s Tamarom i pitao je za savet da li da se nagodi s Majom. Klaberka mu je odgovorila da bi trebalo da nađe s njom i pristane na pevačicine uslove.

Odbija susretTim povodom pozvali smo Nikolićevu, koja je poručila Džankoviću da ne želi nikad više da ima bilo šta s njim.- Nisam upoznata s tim da Semir želi da se nagodi sa mnom, još me niko nije zvao. Za pljuvanje u lice dok pevam himnu svoje države nema nagodbe! Veliki sam nacionalista i ništa mi nije preče od toga - rekla nam je pevačica.Juče smo pozvali i Semira, ali nije odgovarao na naše pozive.

UMALO POKOLJ NA FARMISemir je pobesneo na Maju jer je njeno pevanje himne „Bože pravde“ i pesme „Tamo daleko“ shvatio kao provokaciju. Pevač se tada žestoko posvađao s koleginicom, navodno je potegao i nož i vikao da će je zaklati. U raspravu se uključila i Tamara, koja je vređala Semira, zbog čega ju je on lupio po kačketu. Džanković je odmah diskvalifikovan iz rijalitija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track